Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ima kdo kakšne posledice po letošnji hudi gripi?

A ima kdo kakšne posledice po letošnji hudi gripi?

Jaz sem po izjemno močni gripi, ki je trajala mesec dni, dobila čez 3 tedne post virusno sistemsko vnetje sluznic po telesu (krvavitve iz nožnice, danke in sečnice)

Noro, kaj je ta virus naredil mojemu telesu! Stara sem 52 let in nikoli se mi ni še kaj takega zgodilo.

Zdaj pa spet blaga virusna okužba z močnim kašljem.

Kaj je to v zraku?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno112, 09.05.2025 ob 09:25

Jaz sem po izjemno močni gripi, ki je trajala mesec dni, dobila čez 3 tedne post virusno sistemsko vnetje sluznic po telesu (krvavitve iz nožnice, danke in sečnice)

Noro, kaj je ta virus naredil mojemu telesu! Stara sem 52 let in nikoli se mi ni še kaj takega zgodilo.

Zdaj pa spet blaga virusna okužba z močnim kašljem.

Kaj je to v zraku?

Grenivka? Potem ne preseneča, da je tako stanje.

Kako pa naj mi vemo, saj nismo zdravniki. Nisem imela gripe, niti ne hude gripe in posledično nisem imela posledic ne po gripi ne po hudi gripi. In nimam 52 let in nimam avtoimunih ali kakšnih drugih bolezni. Vsak človek je drugačen, če si bolna, pejt h zdravniku, pa ti bo dal bolniško in te pozdravil. Srečno.

Anonimno 9256, 09.05.2025 ob 09:33

Grenivka? Potem ne preseneča, da je tako stanje.

Ne, ni Grenivka ampak sem Jaz. 😉
Ti si malce obseden z Grenivko?
A ti je všeč?

Anonimno 112, 09.05.2025 ob 09:45

Ne, ni Grenivka ampak sem Jaz. 😉
Ti si malce obseden z Grenivko?
A ti je všeč?

Nisi grenivka, ampak si ti. Zdaj vemo 😁 Ženska, malo osebne higiene in reda, potem pa zdravnik. Lahko pa tudi trajbaš da te posipavajo iz zraka. Mi ne bomo utrpeli nobene škode, trpiš jo ti.

si kovid cepljena?

Letos sem se ravno zaradi starosti prvič cepila proti gripi in pnevmokoku. Ne vem, če sem pred kakšnima dvema tednoma prebolevala ravno gripo, a shendlala sem jo samo z robčki in rahlim glavobolom. Lahko da so bili v cepivu točno taki sevi, kot so bili v virusu, ki zdaj razsaja.

kovid, 09.05.2025 ob 09:50

si kovid cepljena?

Letos cvilijo zgolj antivaxerji o hudih gripah. Bo šlo?

Jst sm mel hudo gripo se pred kovid epidemijo. Tri mesece nisem prisel k sebi. Star sem bil 35. Prava gripa ni hec. Vcsaih je vsak ta drug umrl id gripe.

Kdor ne doživi prave gripe v vsej njeni razsežnosti, sploh ne ve kako človeka lahko uniči tudi dolgoročno!

Kar prileti z neba dol, je vsekakor toxično, a ovce ste kot noji, ki tiščijo glavo v pesek.

Pred leti sem imela bakterijski zaplet po gripi in od tedaj se vsako leto cepim in imam pred gripo mir. Mene osebna zdravnice vsako jesen pokliče, ko dobijo cepiva in letos sem se poleg gripe in COVID-a cepila še proti pnevmokokom. In nisem zbolela niti za prehladom.

mama430, 09.05.2025 ob 13:47

Pred leti sem imela bakterijski zaplet po gripi in od tedaj se vsako leto cepim in imam pred gripo mir. Mene osebna zdravnice vsako jesen pokliče, ko dobijo cepiva in letos sem se poleg gripe in COVID-a cepila še proti pnevmokokom. In nisem zbolela niti za prehladom.

Včasih se res vprašam, ali bi bilo bolje, da se cepim, ker tele viroze so vedno močnejše?

jaz sem opazil, da ima kar nekaj monovcev hude posledice po letošnji gripi. Upam da niso trajne. 😱

Huda gripa ima vedno hude posledice, le da včasih na zunaj niso vidne.

Jebemu, kake BUDALE GLUPE Z INTELIGENCO SOBNE TEMPERATURE!!!!!!
Moram prav z veliko napisat…

Kaj tukaj berem, da se cepite za gripo in celo za kljovid?

Tisti, ki ste bolni, ste 100% cepljeni. Cepljene budale glupe. Saj vas ni škoda, če kar crknete. Naravna selekcija.

🙈🙉🙊, 09.05.2025 ob 12:31

Kdor ne doživi prave gripe v vsej njeni razsežnosti, sploh ne ve kako človeka lahko uniči tudi dolgoročno!

Kar prileti z neba dol, je vsekakor toxično, a ovce ste kot noji, ki tiščijo glavo v pesek.

Vedno manj smo ovce, vsaj zdi se mi, da se nam počasi odpirajo oči. V letošnji sezoni sem imela gripo pozno jeseni. Sploh ni bila huda, a pobirala sem se skoraj dva meseca. Šibkost, občutek rahle vrtoglavice, psihična občutljivost – skoraj anksioznost, občutek, da nikoli ne bo bolje.

Vedno manj, 09.05.2025 ob 19:38

Vedno manj smo ovce, vsaj zdi se mi, da se nam počasi odpirajo oči. V letošnji sezoni sem imela gripo pozno jeseni. Sploh ni bila huda, a pobirala sem se skoraj dva meseca. Šibkost, občutek rahle vrtoglavice, psihična občutljivost – skoraj anksioznost, občutek, da nikoli ne bo bolje.

Temo je odprla strastna teoretičarka in antivaxerka. Pa naj crkuje, ker je “odprla oči”.

Antivaxerji napredujejo.☝️😁

New Report

Close