Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ima kdo robotski pomivalec?

A ima kdo robotski pomivalec?

Na spletu sem našla robotski pomivalec…glede na to, da imam v stanovanju psa, bi morala po tleh pomivati vsak dan…zaradi pomanjkanja časa to ni možno, ob pogledu na umazana tla, pa nisem ravno vesela… razmišljam, da bi kupila ta robot, vendar me zanima, če res lepo pomije oz. kako se obnese. Za sesalec vem, da so vsi zadovoljni, kaj pa s pomivalcem??? A mislite, da je vreden tega denarja?

Po moje nikakor ni.

Lp

To bi tudi jaz imela, imam veliko ploščic za čistit… Me zanimajo vaše izkušnje – TISTIH,KI GA IMATE! Prosim, ne komentirajte tisti, ki ga nimate.

Tudi midva z možem se ravno odločava za nakup, vendar glede na izkušnje uporabnikov v tujini, zadeva še ne deluje tako, kot bi morala.
S sesalcem sva zelo zadovoljna, pomivalec tal pa očitno ni izpopolnjen. Je mogoče kdo našel kakšno robotsko napravo za pomivanje tal pri kakšnem drugem proizvajalcu?
Sicer imamo Batagelov sesalec-pomivalec, vendar ravno tako pušča madeže vode, tako, da to odpade.

Jaz bi pomivalec uporabljala v dnevnih prostorih, kjer imam samo keramiko, tako da ne madeži vode načeloma ne motijo, saj se irtak posušijo…saj tud ko sama pomivam pustim mokro za sabo… drugo je, če pomije lepo,brez spacanih madežev itd…

Mene zanima pa, če kdo ima robomop[/url] – zadeva ni tko draga, tako na prvi pogled se zdi zanimivo … Ampak itak da so vse take zadeve na prvi pogled zanimive, pol pa vprašanje če je kaj uporabno 🙂

Mnenja iz prakse še nimam, smo v fazi nabave.

Če ga bo kdo nabavljal, naj ga preko e-baya, ker je cena aparata občutno nižja.

moji ženki ga bom podaril za rojstni dan, tako mi ne bo treba več sesati in hrbta utrujat, ker bo robot to počel, midva se bova med tem časom ljubila, bom financiral se splača

Tole pri meni ne pride v poštev…zame mora sesalec posesat vse smeti in ne samo pobrat prah kot je vidit tuki…

New Report

Close