Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a imam katera parfum wish chopard?

a imam katera parfum wish chopard?

Dobila ta parfum za božička,vendar je premočen.Najraje bi ga poklonila kolegici.Skrbi pa me to,da je nebi s tem užalila kao,zanjo pa bo ok
Parfum je v obliki diamanta,kaj naj z njim?

Ok to je pa meni osebno eden izmed najboljših parfumov in me spominja na najstniške dni. Podarile so mi ga pa sošolke za 17 rojstni dan, in ne bom nikoli pozabila. Ja je v taki modri embalaži in v obliki diamanta. Prav pogrešam ga, ta vonj me spominja na najstniške, srednješolske dni in na prve zmenke:) Ahh nostalgija, če bi se midve poznale bi bila totalno vesela da bi ga dobila v dar. Saj mogoče ga bo pa kolegica vesela veš okusi so različni jaz pa prav pogrešam ta vonj, mislim da ga še prodajajo v drogerijah pa tam okoli 40 € stane kajne? Ga bom verjetno šla kupiti da osvežim spomine:)

o ta parfumček pa mi je moj bivši enkrat nekje iz tujine prinesel.Meni je kar privlačen vonj,je pa res,da je bolj obstojen.
Če boš ga podarila frendici bo ziher vesela.Sama sem ljubiteljica parfumovov in jih rada zamenjam.Sedaj imam od armani code femme in je zelo lepi privlačni vonj.

Zelo lep vonj, malo spominja na Angel. Jaz bi ga bila vesela za darilo.

New Report

Close