Najdi forum

Splash Forum Politični čvek a imate občutek, da se vojna umirja

a imate občutek, da se vojna umirja

razumljivo. insajder ne more preživet s poštenim delom.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a, 30.04.2023 ob 07:40

razumljivo. insajder ne more preživet s poštenim delom.

A tvoj nacist zelenski preživi s poštenim delom ?

Pošteno brani domovino, v okviru predsedniških kompetenc. Pa saj je Tito podobno počel med vojno.

Neodvisni ruski medij je iz javno dostopnih podatkov potrdil smrt 21.700 ruskih vojakov ubitih v Ukrajini. Od tega je najmanj 3.401 pripadnikov ruskih elitnih sil (oficirji obveščevalci, padalci, marinci, piloti, nacionalna varnost…). Medij navaja, da naj bi bilo po optimističnih napovedih v Ukrajinski vojni ubitih najmanj 43.000 ruskih vojakov, skupne izgube (ubiti, pogrešani, ranjeni) pa 195.000. Kot primerjavo navajajo, da je bilo v 10 letni vojni v Afganistanu ubitih 15.000 sovjetskih vojakov.

robi9, 30.04.2023 ob 07:41

A tvoj nacist zelenski preživi s poštenim delom ?

ti bolj veš kako se kriminalci preživljate, kot jaz,

wd40a, 30.04.2023 ob 09:42

ti bolj veš kako se kriminalci preživljate, kot jaz,

Spet tvoje bolane obsodbe brez argumenta.

Tipično za ljubitelje nacizma in zločincev.

robi9, 30.04.2023 ob 09:49

Spet tvoje bolane obsodbe brez argumenta.

Tipično za ljubitelje nacizma in zločincev.

ma dej seri komu drugemu s svojimi psihoprijemi za vrtce.

wd40a, 30.04.2023 ob 10:45

ma dej seri komu drugemu s svojimi psihoprijemi za vrtce.

Potem pa na plan z argumenti, da vidimo kdo v resnici serje.

kot sem napisal.

wd40a, 30.04.2023 ob 10:55

kot sem napisal.

Kaj si napisal ?

Označil si me za kriminalca, pa me zanimajo tvoji argumenti in dokazi.

Osebno mislim, da je bila to vodena poteza za razoroževanje evropskih sil, saj se je doniralo ogromno operativnih sredstev.

Diverzanti so v ruskem mestu Bryansk iztirili tovorni vlak, ki je prevažal gorivo. Ukrajinska protiofenziva je tik pred zdajci.

Putinu pa nič ne gre po načrtih. Hecen tale Putin. Namesto, da bi bil prijatelj EU se je odločil za Azijo. Da bi obdržal Moskvo, žrtvuje Sibirijo. A na koncu bodo Rusi zaradi njega izgubili – oboje.

Razorožitev sil, 30.04.2023 ob 11:27

Osebno mislim, da je bila to vodena poteza za razoroževanje evropskih sil, saj se je doniralo ogromno operativnih sredstev.

Eh, ne bo držalo. Rheinmetall ima kup novo razvitih orožji pa je treba staro skurit sicer ne bo posla. 😉

Brez skrbi, da ima EU dovolj orožja. Saj je stanje orožja vsake vojske ja največja “vojna tajna”!

Tisto o “izpraznjenih skladiščih orožja EU” je samo zgodbica za malega Putina, ko gre spančkat.

Indija in Kitajska sta v ZN glasovali za resolucijo, ki navaja, da je Rusija izvedla agresijo (invazijo) na neodvisno Ukrajino. Putinu stoji ob strani samo še Belorusija, Sirija, Nikaragva in Severna Koreja. Mislim, da se bo moral Putin začeti pogajati, sicer mu bo zmanjkalo streliva.

BREAKING: SPEAKER McCARTHY TO RUSSIAN REPORTER: “I VOTE FOR UKRAINE” .https://www.youtube.com/watch?v=GJtOhmETVEY

Rusi so uprizorili napad na Kremelj z dvema igračkama. Putin varno skrit v bunkerju. V javnosti nastopajo Putinovi dvojniki.

Danes gorijo rezervarji z gorivom v ruskem Krasnodarju v bližini Krima. Ko bo Rusom pogorelo gorivo, se bo pričela protiofenziva.

New Report

Close