Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A izpadem noro?

A izpadem noro?

Če eni na tem mestu izpovem ljubezen?
:-))))

NE

Pa koga pa misliš okrog prenest, da nisi nor … sej to mi že en lep cajt vemo … :)))))))))))))) ;))))))))))))))))

Srce … sej vem, da si zaljubljen vame … sam sej veš … jst sem zdej off limits … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

(hahaha … hormoni me dajejo … Nestojte me preveč resno brat … ) :)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ne ne….noro je premil izraz…izpadeš idiot 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ha ha ha … … bodi Sp … danes ga imamo prov na piki … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ma kaki ti kar zato smo kle..kletka vse prenese nori smo itak vsi en mal..le kdo pa ni..ti kar sp..olajsaj si duso..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

pošlušam…..

:-)))))))

:-))))))))))))))))))))))))))))))

a čem jaz namesto tebe???heheheh

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ma glavno,da na finto padejo!
;-)))))

in v čem je bla finta?

Še ena,ki se je ujela…ops…že drugič danes!
;-))))

da se ne boš ti kam ujel….. pole bo pa jok in stok!

ne jegri se szi uagnem!

A ti češ rečt,da si uagn?A tejst od fajrcajha?
😉

nje nje, pupe smo ku uagen…. uroče jn tu….. pa samu fntki nas lohku pagasijo….. jaaaaaa….. ma ti ne boš neč pagasu…. ti se boš samu uapjeku, ker se preveč jegraš……. jn teku jn drhači.

Bom pa tiho!
🙁

Jejžeš Hely… za to bi pa človek skoraj tolmača rabil ;)…. Še dobro, da ni bilo nič meni namenjeno, ker tak nisem nič feršteala 😉 :))))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

To je pa bil uašingtonski dialekt!
;-)))

Eh…. Jaz sem bolj na štajrišem dialektu 😉 :))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Sicer pa: odkar je Arni guvernator, se bom tud malo kalifornijskega naučila 😉 :)))

Ja.nkol ne veš,kdaj ti prav pride..;-)

New Report

Close