Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A izpadem noro?

A izpadem noro?

če nekomu na tem forumu, povem da si ga želim?

ups

Da si ga želiš… dvakrat okoli uh pr’tisnit? Niti ne… 😉 :))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

oj, Miša, kdaj gremo v tople kraje?
mmmmmmmmmmmm

Hmmmm…. Če pade sedmica… V roku 14 dni 😉

Sicer… Bomo čakali do poletja, da topli kraji sami do nas pridejo 😉 :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Če poveš meni…:ufa!kako pametno dekle…..če nekomu drugmu:ja izpadeš noro!
😉

Miši!
Če mi nekdo garantira,da bom zadel konc tedna sedmico…bi šu jest že pred pol leta na Bahame!!!!
;-))

Eeeeh, Bahame… Raje kak bolj eksotičen otoček, kamor te pripeljejo s čolničkom v 1a hiško, ti pustijo kup pršuta in ti dnevno pripeljejo svež kruh… 😉 :)))

O ženska – noro neumna. Zakaj tako noro neumno sprašuješ? Če si res ženska, si že tako ali drugače nora !

Čaki!neki mi ne štima tuki!
Otoček:OK
Čolniček:OK
Hiška:OK
Kup pršuta?:NE ŠTIMA! Premalo definirano!A je to 10 mrh,al mogoče 20,al samo ena prasica na dveh pršutih?
;-)))

A ti sprevrženc pa rad po pršutih skačeš ?

da ne bi midva nate skočila…..

leta letijo - iščem stevardeso.....

Pa zakaj? Gremo vsi trije na babe skakat!

ja nora si..ker mu to govoris tu..in ne u zivo..sibaj..akcija ;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Agree :))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Boš tiho!saj meni priča!
;-)))

New Report

Close