Najdi forum

Splash Forum Politični čvek A je bil Türk res proti osamosvojitvi?

A je bil Türk res proti osamosvojitvi?

Verjamem, da g. Gaspari srbskega vdora ni mogel preprečiti, tudi če bi ga hotel. Jaz bi na njegovem mestu tako naglas zakvakal, da bi me slišali v Slovenijo. Tega, da g. Gaspari ni obvestil slovenskih organov niti po telefonu, ne bi smeli Slovenci pozabiti NIKOLI, ne pa da je bil skoraj nagrajen z izvolitvijo na tako pomembno funkcijo.

Dve leti praviš “iščejo” odgovorne za rop v SKB-ju. Ja, to je res težko poiskat. Mar direktorica SKB-ja ne živi v Sloveniji? Torej, če bi jo hoteli, bi jo našli.

Glede mojega glasu na volitvah imaš seveda prav. Meni je jasno, kdo od vseh kandidatov je za samostojno Slovenijo največ naredil. Kar pa ne pomeni, da po izvolitvi ne bom spoštoval novega predsednika. Prepričan sem, da me ne bo razočaral, kot me je sedanji (sicer ne kot predsednik države, ampak kot predsednik prejšnjih vlad).

Predvidevam da si zaradi častitljive starosti malo pobrkala tisto o posledicah, za tistega, ki ni šel volit. Slabo je bil zapisan pri rdečkarjih, ne pri farjih. Vsaj na deželi je bilo tako, kjer so občinski funkcionarji hoteli biti bolj papeški od papeža. Po II. svetovni vojni.

Upokojenci smo seveda imeli moža, ki se je hoter prigrebsti do kandidature. G. Marko Kožar se je kar nekaj zaganjal, pa smo ga upokojenci, v gonji proti vsem ostalim, raje prezrli kot da bi zbrali tistih nekaj podpisov.

Kmetu kaj malo pomeni traktor in kosilnica, če si pa ne more ustvariti družine. Katera pa je tako neumna, da bi šla garat na kmete, če lahko za malo dela v službi lahko zasluži krasno plačo. Tisto, kako so se pa izobrazili pa raje pustiva. Smrkolj ima srednjo šolo, k Podobniku se pa midva najbrž ne bi ravno z veseljem hodila zdravit, če se ne motim. Prav tako lahko pustiš tiste prispevke, ki si jih kao plačevala za kmete. Pravi prispevki namreč šele pridejo. Ko nam bo uspelo kmete povsem uničiti. In do tega, se mi zdi, ni več daleč. Tisti, ki so VEDNO na pravi strani, pa niso ravno kmetje, se ti ne zdi?

Tvoji linki od Dnevnika me seveda niti najmanj ne motijo, pa tudi če bi me, se zato nikar ne sekiraj. Po tvoji zaslugi celo preberem kakšen prepotenten komentar na Dnevnikove članke.
Nisem pa jaz kriv, da si ti tukaj. In me ne motiš, ti kar piši. Včasih te je prav zanimivo brati, celo kadar “nakladaš”.
Tudi jaš nimam časa vsega prebrati. Sploh pa ne, če so tako lepi dnevi kot so bili tile v tem tednu.

mik,

tega sranja midva ne bova rešila.:-)) O ja, ti si kriv, da sem jaz tukaj na tem čveku, ker si me izzival z Auschwitzem, ha, si pozabil?
Kar je, je, na vsake toliko časa pogledam sem, vsega ne berem, zato mi marsikaj uide.
Komentarje pa berem na preskok, največkrat pa nič. Kregajo se med seboj, kot tukaj.
Vem, da ti ni moje nakladanje všeč, pa kar več je takih tukaj, nisi osamljen. Vedno na pravi strani, jih je pa kar veliko.:-))) Kar malo napni oči, nisem napisala, da so samo kmetje in jih tudi naštevala ne bom.
Ampak, SLS, je pa vedno v vladi. Ane?

Nekaj dni je bilo res lepi, današnji je bil malo manj.

Lahko noč.

New Report

Close