Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je danes odprto…. Kristus!!!!

A je danes odprto…. Kristus!!!!

Še enkrat pravim: Slaba gospodinja oz. mati, če ni pravočasno nabavila plenic in mleka oz. preverila v soboto, če je vse potrebno doma. Samo en dan!! so bile trgovine zaprte in taka panika! Pa se tele plenice dobijo tudi na bencinskih črpalkah, skratka ni izgovora za pohajkovanje čisto vsak dan po trgovinah. Raje odkrito priznajte: v tem pohajkovanju in zapravljanju po trgovinah nekateri UŽIVATE, ker drugače več ne znate živeti.
Beri zgoraj prispevek xxy!

Janja, ali mi lahko poveš, kateri je prvi izmed sedmih naglavnih grehov?

Ma kaj nakladaš? Kdo pravi, da jaz potrebujem “pohajkovanje po trgovinah”. Me niso videli ne pred ne med prazniki. Ampak zato ker jaz nisem bila, ne solim pameti vsem, da tudi ne smejo biti. Kaj pa ti veš, kakšne razloge ima nekdo, da pride danes v trgovino? Lahko je bil bolan cel teden in je danes ozdravel, pa mu je zmanjkalo najnujnejšega. Lahko pa se mu ne da drenjati na Obali z vsemi ostalimi Ljubljančani, Tržačani in osalimi in gredo v štacuno, pa v kino. Kaj te sploh briga, kako živijo drugi in kam gredo. Še dobro, da je kdo v štacunah, kar se mene tiče, ker drugače bi bilo itak nemogoče kamorkoli v naravo iti, ker bi bilo vse nabito polno. Meni ustreza, če se ljudje nagnetejo po trgovinah, vas je vsaj manj pri nas na Obali, hehehe.

Malo zgoraj je odlično napisano mnenje xxy zato menim, da mojega odgovora ne potrebuješ. Lep večer še naprej,

Tudi v galeriji mora nekdo delati na prazničen dan, pa v piceriji, na bazenu, na bencinskih postajah, da lahko natankam avto, da se odpeljem v naravo, pa cestnine…cel kup življenjsko nepomembnih služb…pa delajo. In dokler delajo, bomo to koristili. Tudi če so to trgovine. Če pa se bo enkrat vse zaprlo, pa tudi prav. Svet se ne bo podrl.

moje mnenje!

;)))

Tako nekako.

In ker s prezirom gledam na plenilske pohode po raznih hipermarketih in drenjanje v vrstah za “sir v akciji”, mi sem ter tja kdo nameni kompliment, da sem snob;)))

Ja in kaj ti pove prispevek xxy? Teorijo s katero se strinjaš, ker ti je všečna, po drugi strani pa jo je napisala še ena potrošnica. Tudi ti si potrošnica.

Pa kaj se toliko razburjaš?? Ti in vse ostale, ki so kar poskočile…

Ti pač ne greš v štacuno, jaz tudi ne, če gre pa neka druga, to ni moj problem. Tiste štacune, ki so odprte ob praznikih, pa ne bodo nič manj odprte, če boš zgrizla par žensk, ki javno priznajo, da bi šle v štacuno med prazniki. Pritoži se direktorjem teh podjetij, če že moraš, ne lajat vsevprek. Pa raje uživaj v lepem sončku!

Kar se trgovcev (tebe) , ki delajo med prazniki tiče, ti pa lahko povem,d a nas je še precej drugih (z drugimi poklici: med. sester, policistov, varnostnikov,…), ki delamo med prazniki, ponoči itd. Če bi ti med sprehodom po gozdu nekdo vlomil v hišo, bi pač rabila nekoga, ki je v službe med prazniki, je tako? Ali bi – načelna kot si – počakala na delovni dan, da prijaviš vlom??

Seveda se lahko duvaš pametnjakovič,živiš na državne stroške ,praznike proste, tako naše kot tvoje.Najlažje se je delat norca.Brez šole,služba preko veze pa se ven mečeš.Pojdi za šalter ali na blagajno,da te vidim kako bo veselje ob prostem dnevu.

New Report

Close