Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style A je dovoljeno nositi gumijaste škornje

A je dovoljeno nositi gumijaste škornje

Ob včerajšnjem močnem nalivu sem bila v dilemi kaj obuti. Morala sem na urad in vse kar imam doma, premoči. Pomislila sem na gumijaste škornje, ki jih sicer nimam, ampak so bili nekaj časa celo v modi. In bi mi prav prišli.
Kaj je zdaj s tem – stilske poznavalke – a se zdaj lahko nosijo, v katerih primerih (razen za na njivo) in kateri – morda kak link???
Hvala punce.

Vse skup ste trčene popolnoma. Če boš mokra, valjda obuješ najboljše za v dež, kar imaš, kaj te briga kaj drugi pravijo???

Modni gumijasti gležnarji, barva po želji…..

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1Ty7zc6bguuRkHFrdq6z.LFXau/Autumn-Shoes-Woman-Fashion-Rain-Boots-Winter-Waterproof-Women-Shoes-Rubber-Ankle-Boots-Elastic-Band-Rainy.jpg
https://images.asos-media.com/products/tommy-hilfiger-chelsea-boot-ankle-welly/8203112-1-navy?$XXL$&wid=513&fit=constrain

S Hunter škornji ne moreš v temo brcniti 🙂 Meni so žal predragi za parkrat letno.

Prepovedano. Samo salonarji, pa če je pol metra snega.

Če greš v gmajno. Za drugam niso.

V kombinaciji s prekratkimi hlačami zmagaš!
Dodaten bonus pri izgledu je vse manjše od 170cm in več kot 65kg.

V kombinaciji s prekratkimi hlačami zmagaš!
Dodaten bonus pri izgledu je vse manjše od 170cm in več kot 65kg.
[/quote]

tvoja bojazen ali stilsko nestrinjanje me ne gane :). Zatlači si noter v štumfe dovolj dolge hlače zaradi mene -stil zgoraj je prost po Prešercu……Bistvo je, da so v taki obutvi v dežju stopala suha do slubžbe, kjer se po potrebi pa tudi preobuješ – ker niti ne hodiš z njimi v globine luž 30 cm…. in ne racaš ampak normalno hodiš, stopiš, imaš tempo koraka – česar v visokih gumijevkah do kolen, ko mahedrajo okoli bodljev v hoji po asfaltu naprimer nimaš.

Izbire ličnih nepremočjlivih gležnarjev in škornjev je na kupe.
Sploh ne vidim dileme.

Jaz imam ene “vrtne” visoke gumijaste škornje za 10€ (no niso extra visoki, so pa škornji, ne gležnarji), obujem jih za ven in mi je popolnoma vseeno, kako izgledajo. Je pa res, jih ne bi obula za kaj ekstra pomembnega (kar pa opravki, trgovina, ali navaden delovni dan v službi (ne delam s strankami v živo), ni).

…ampak prepovedujem balerinke. Deal?

Imam 3 in jih z veseljem obujem jesen ko pada dž. Zdej imaš pa res full luštne te škornje, tko da jsr jih kdaj tud za v službo obujem, pa ko grem v shopping…

Imaš izbiro tudi pri gumijastih škornjih, jaz sem imela take vzorčaste, da so šli lepo k vijolčnemu in črnemu plašču, ki sem ju takrat najraje nosila, oprijete hlače pa v škornje, zdaj pa rabim nove škornje kupit. Itak da jih lahko obuješ tudi ko greš na urad, ni predpisane uniforme za stranke..

23. člen kazenskega zakonika prepoveduje nošnjo škornjev. Kazen za prvi prekršek je 6 mesecev pogojno.

New Report

Close