Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je katera debela pa ima suhega partnerja

A je katera debela pa ima suhega partnerja

In obratno? me zanima a je pri katerih tako, da je eden fejst debel, drugi pa normalno suh. Zanima me tudi kako je to sploh možno, saj načeloma počneta iste stvari, pa sta si podobna. In še to, a vam je kdaj partner kaj rekel, da ga moti ali kakorkoli?

Naj samo proba kaj reči!

Jaz imam 53 kg, pa ga skoz poslušam kokšno rit imam.

Mož je 25 cm višji od mene in in 45 kg težji. Ni debel ( še trebuščka nima), v primerjavi z mano pa izgleda ogromen. Se popolnoma enako prehranjujeva, vendar sva popolnoma različne konstitucije. On se s mnogo več ukvarja s športom kot jaz.

On ima 10 kg premalo, jaz pa vsaj 20 preveč. Sicer sem že od vsega začetka bila nabita (pač 10 let treninga juda naredi svoje), odvečne kg in maščobo pa sem dobila po porodu, ko sem pol leta zaradi enih zapletov skoz ležala. Obdržala sem dodatno kilažo še od nosečnosti nekaj pa sem je še pridobila od vseh tablet ipd…….. Nikoli mi ni ničesar rekel, tudi razmerje in spolno življenje je tako kot prej. Mogoče zaradi tega, ker je videl, da mi ni vseeno in tako stanje ni posledica tega, da bi se zapustila. Je pa res, da sem komaj zdaj prebrodila vse zdravstvene težave in se ravnokar spravljam k dieti, ki bo vključevala veliko gibanja………
Skratka njega ne moti, moti pa mene in se trudim to kilažo oklestit.

Lp, Mojca

jaz sem debela, mož pa suh, pa nič zato!!! Važno da smo zdravi in da se imamo radi!!!! mož je lep, jaz sem pa u*redu! LP!

Moj dragi je do pred pol leta imel vsega 62 kg. No, zdaj se je pa popravil. 🙂 Kaj vem, mogoče ga pa zadovoljstvo v novi službi redi, pridobil je že celih 10 kg. :)) Jaz jih imam pa itak čisto preveč. Ko sva se spoznala sem jih tudi imela med 58 in 62. Potem pa psihične težave, zdravila in sem v zelo kratkem času dobila gor skoraj 30 kg… Če mi kaj reče? Ne, nikoli ni niti omenjal. Zdaj, ko sem pa drugič rodila pa pravi, da bo treba shujšat. :)) Fizične kondicije imam, zanimivo, jaz več kot on. Prehrana je pa praktično ista.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Jaz se pa podpišem pod barbko ;-)))

lp

MOJCA, povprecje imata pa super :))) A ni to najbolj pomembno?

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Kako sta si lahko moz in zena podobna? Naceloma sta si popolnoma razlicna, a ni tako?

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Meni se zdi, da je takih parov ogromno.
pri nama sem jaz suha (tudi sedaj 5 mesecev po drugem porodu), mož pa ima 55 kg več kot jaz :-))) Mene to ne moti – edino malo mi gre na živce, ker vsak teden na novo začne hujšat, pa mu nikoli ne uspe – kondicije ima pa velikoooo več kot jaz, tudi s športom se več ukvarja, samo kaj ko tudi poje velikooooo preveč :-))
Ajs

Ajs – moj tudi skoz nekaj hujša 🙂 …. kok me to spravlja ob živce, ker je čez dan kao na dieti (vsak dan drugi), ponoči pa stvari izginjajo iz hladilnika…sicer sva pa oba povprečna oziroma po standardih glede na razmerje višine in teže in ne sodiva v to kategorijo velikih razlik…

po ITM-u sem jaz suha in on debel. je pa res, da je on že po naravi močnejše konstitucije in tudi v njegovi družini so bolj močni. rekreirava se oba enako, kar pomeni nihče nič 😉 se namerava poboljšati. hrano imava pa resda več ali manj enako (tudi količino), z izjemo njegovega službenega kosila.

Oba majhna 170 cm. Jaz 57 kg (vsaj 6 kg pretežka glede na konstitucijo:-( ), mož 67. Mož – oblečen zgleda skoraj pretirano vitek; brez oblačil pa nasprotno – skoraj preveč nabildan, čeprav, kar se tiče rekreiranja tudi s prstom ne migne. Mož ima očitno taščine (je tudi vitka kot manekenka) gene: oba si privoščita vsaj eno konkretno pojedino na noč, čez dan pa “uničujeta” hrano s svetlobno hitrostjo.

Ne, do sedaj mi ni še nikoli nič rekel, najbrž pa ni ravno vesel, ker nimam več take postave kot pred nosečnostjo.

Tega pa ne razumem, kako si lahko pri 170 cm in 57 kg pretežka za vsaj 6 KG???

Moja idealna teža je 49 kg, ampak bi bila zelo vesela, če bi mi uspelo shujšat vsaj na 51 ali 52 kg.

Prijatelji, ona ima cca. 160 cm in 50 kg, partner pa čez 2 m in ene 115 kilc, pa odlično funkcionirata. Aja, pa ona ogromno poje, on pa nič kaj dosti, če pogledam dimenzije, pa sploh ne. Pa ona sedi v pisarni, on pa 10 ur na dan miga, službeno.

New Report

Close