Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je katera sprobala LPG?

A je katera sprobala LPG?

Približuje se poletje in ponovno me grabi panika, ko pogledam svoje celulitične noge. Veeeeem, temu bi se morala posvečati skozi vse leto, pa se pač ne. Zasledila sem metodo LPG, nek masažni valjček, ki ti precej zmanjša, če že ne odpravi celulit in zmanjša obseg. A je slučajno že katera to preizkusila?
Nisem debela, imam popolnoma normalno težo (172/64) samo celulit je pa grozno viden. Mika me tole preizkusit, samo ne vem kolko to res deluje.
Bi bla hvaležna za vsako vašo podano izkušnjo.

Celulita ne topi NOBENA naprava, nobeden valjček ipd…

Če le mičkeno pomisliš/prebereš na netu boš ugotovila, da le z redno in aktivno vadbo dobiš lepo telo.
Žal kremice in masažni valjčki ne učinkujejo samo nekomu prinašajo velike denarce…

Lej mogoče junija res ne boš še brez celulita ampak prej boš začela intenzivno vadit prej ga bo manj.
Jaz sem se tudi letos rahlo zgrozila ob pogledu v ogledalo, samo tako pač je. Al bom telovadla in zdravo jedla al bom pa pač imela celulit…

Pa pogumno in čimprej! 🙂
Veliko volje in trme ti želim!

Delno se strinjam z lumpo2131. Brez redne telovadbe in pravilne prehrane se je težko znebit celulita. Ampak sej veste eni smo bolj lene sorte in se težko odpravimo tečt, aerobiko ali kaj podobnega. Jst sem lansko leto uporabila LPG in so bili rezultati zelo dobri. Obseg se je zmanjšal in tonus kože se je izboljšal. Res pa je, da je potrebno naredit vsaj 6 terapij. Ampak po šestih terapijah se je celulit bistveno zmanjšal. Aja pa še to, jst sm bila v salonu Rehamed d.o.o..

Upam da ti bo moj odgovor vsaj mal pomagal pri tvoji odločitvi.

Hvala! To sem želela slišat 🙂 super, da je rezultat. Sem že odločena in zakupila bom paket 12 tretmajev, pa bo kar bo. 🙂
Lumpa2131, hvala tudi tebi za nasvet. Vem, da imaš prav, samo kaj, ko sem tako bolj lene sorte, da mi razen hoje, prav nič ne paše oz. prehitro odneham, če že kaj uspem začet. Vem, da sta pravilna prehrana in gibanje, najboljši recept, samo kaj, ko to ostane samo v moji glavi in tega ne pretvorim v dejanje.

New Report

Close