A je kdo na volji za …
… ocvrte kalamare in pomfri? :))))))) Je ostalo od kosila … pa se mi je zdelo škoda pustit 3/4 porcije, da gre v škavace … :))))) Sicer … sej je mati plačala … ma vseeno … ;))) :))))
A ja … pa še limonca je zraven … :)))))))))
Lp, Bgv
Ja, pol bodo že mrzli, ko celo Slovenijo s Sincovim jugecom prevozima… Pa še trikrat bi crkno… ah… Drugič kak dan prej povej, da boš lignje jedla 😉 :))))))))))
Tak se zmenimo, drugič en dan prej povej kaj boš jedla, pa če bom mel čas se ti pridružim na kosilu :)))
Ja … zgledali so res ku da bi bili še živi .. še posebej ko mi je kelnar prnesu tisti krožnik in ko sem videla koliko robe je gor, se mi je kar vrtet začelo … …
:))))
Mimogrede … je bil pa full lušten in mlad kelnarčk … :)))))))))) ;))))))))
Lp, Bgv
Eh te pa tak…. Samo pol bodo že trdi pa zategnjeni… če jih predolgo segrevaš, so taki…. Drugič. Najboljše, da vsak dan poveš, kaj boš naslednji dan jedla, pa bomo vidli, če je dobro in se potem dol pripeljemo ;).
Ma neeeeeee … v mikrovalovki se tak fajn segrejejo in ratajo tko fino mehki … … Sej veš, da mikrovalovka obnavlja hrano … … :))) (recimo, če daš not star trdkast kruh ti pride ven tko fino mehcen in dober) :))))
… in kot sem že povedala gor Since-u … jst se odločim na licu mesta kaj bom papcala … … … :((((((((
Lp, Bgv