Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem A JE KDO…

A JE KDO…

… ne vem če je taprav forum… ZA MOTOCIKLIZEM?

hehehe pa veš da se vsepovsod kak bajker oz. simpatizer najde…in glede na to da (ne vem če še) v AVTO magazinu pišejo tudi o jahtah, urah ipd., lahko tudi ti tukaj napišeš kaj o motorjih, ker pač ni posebej bajkerskega foruma… LP!

-----------------------------------------------------------

Smo že trije, se pravi dva bajkerja pa bajkerca :))) Drugač pa je forum za bajkerje in sicer motosvet.com. Ful dober forum, obstaja pa že približno 3 leta, mislim.

Sem pa že jst misla vprašat, če je kdo tu ko se bolj na dveh kolesih vozi.

heheh jaka ima od dveh koles, razen bicikla, trenutno samo moped hehe pa še tisti neregistriran (zidal bajto)…..me pa zelo zelo mika en dober trajk…uf! pa bo še moralo par let počakat, da spet pridem do gnarja…..evo en link da znamo tudi slovenci (amaterji, Custom Clinic, Klemenčič, Alex in podobni so profiji) dobro predelat bajk.. Ta je z našega konca. Upam, da mi je ratalo naredit link, ker vedno pozabim keri < pride prej :)) LP!

-----------------------------------------------------------

Ja Custom Clinic delajo ta prave 🙂 Mam par slikic doma prilepljenih na omari. So jih meli v obliki razglednic.
Drugač je letos zame žal tud sezona sam na rolerjih, finančno se ni izšlo. Pa tud časovno pravzaprav. Mogoče enkrat julija, ko bo konec izpitov, spet spravim motor iz garaže.

Mene pa zanima kolk je stroškov z enim bajkom npr. 250ccm Zavarovanje pa registracija pa te fore…

Jaz ti za letos sploh ne morem povedat, ker ga nisem registrirala, bi mogla par stvari popravit še, pa mi finančno sploh ne znese, ker morem vlagat še v druge stvari (študentka). Pa ker so zavarovanje ful podražil od lani.

Lani sem dala jaz za registracijo okorg 45 000 SIT, s tem da sem mela 10% popusta, 5 000 SIT je blo dodatno, ker sem izgubila prometno, pa sem mogla vse na nov. To je blo čist osnovno.

Pol sem dala za zadnjo gumo 17 000, Dunlop, se pravi najslabš kar je možn skor. Pa še to mi je kolega bolj poceni zrihtu. Veriga z zobniki plus montaža je prišlo tut mislim okrog 20 000 SIT. Pol pa še svečke, olje, to pa sama zamenjam. Pa še bencin je ful drag.

Ma ja, upam, da kmal dobim kakšno službo, po faksu, pa da naredim še magisterij, pa si bom lahko privoščla tut kakšn fajn motor, ki je res danes že luksuz. Nisem verjela, dokler si ga sama nisem omislila.Najlažje ga je še kupit.

Motor je sicer ornk lukzuz je pa dbest uzitek 😉

… a ja pa dobro jutro… LUKSUZ je ;):):):):):):):)

New Report

Close