Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je LIDL danes odprt?

A je LIDL danes odprt?

A katera mogoče ve?

Od 9ih do 21ih

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

skoraj da ne morem verjeti, saj je velikonočni ponedeljek, LIDL pa nje nemška firma?!?! A si ziher?

Ja in?

Važn, da Gestapovci izkoriščajo Slovenski narod.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

joj sploh ne morem verjetti, da hodite v LIDL
pa dajte no PODPIRAT SLOVENSKO GOSPODARSTVO.in hodite v tuš in mercator + merkur..itd..
MA JOJ, kok je pri nas še takih ljudi.

DFVD
če te kaj moti, se ne vtikuj, jaz sem vprašala le za delovni čas!!!!

Slovenski narod se je pač prodal tujcem.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ne, ni odprt.

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

HUDOOOO!!
Ali ti je zmanjkalo čokolade, al kaj?? Lidl, hudooo!

Oj Žigica nogica! Hvala za odgovor! Pa vsaj ti si tu normalna in znaš odgovoriti na zastavljeno vprašanje!

Eni pač imajo probleme sami s seboj, pa sam nergajo tukaj gori! Če te tema ne zanima, oz. ne znaš odgovoriti na vprašanje, jo pač preskoči, a ne?

100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} odprt. Ampak samo do 20h.Enako Hofer. Za Evrospin nisem sigurna, vendar se mi zdi, da je tudi do 20h. Merkator samo do 13.h, Spar do 20.h, TUŠ samo parfumerije.

nuša , zaprto je.
Odprto pa je od pon. do petka od 8 – 20 ure vsak delovni dan.

Bi in to z veseljem, če bi si to lahko privoščila.
lp

"Če bi hoteli biti samo srečni, bi to kaj kmalu dosegli. Toda srečni hočemo biti vedno bolj kot drugi, to pa je vedno bolj težko, ker mislimo, da so drugi srečnejši kakor so v resnici" (Renan)

Kako si boš lahko privoščila, če vse dneve previsiš v trgovinah. Zakaj ne grej za prodajalko, bi bila lahko v njih nonstop.

Si me malček s kom zamenjal, a?
lp

Ne, če si prav nitkala v prejšnem postu sem mislil replicirat tebi.

Mogoče nisem prav nitkala – se mi zgodi, samo ne vem iz katerih mojih odgovorov domnevaš, da visim v šopingih cele dneve. Osebno so mi nakupi nujno zlo. Živim pa v mestu,kjer imamo Mercator, Merkur in Tuš. Pa še nekaj – ko sem hotela podpreti “naše” trgovce z nakupom in seveda plačilom letega, ga nisem dobila, torej bo treba k “tujcu”.
lp

Potem pa verjetno ne razumem. Jaz namreč zlahka zapravim svoj denar v slovenskih trgovinah – kar ga imam pač namen zapraviti. In to si pač lahko privoščim, kupujem pa običajno ob sredah ali četrtkih. Pa imam vseeno čez 90 kil, no ja, morda prav zaradi tega, ker nočem izgubljati časa in energije za zapravljanje po trgovinah.

New Report

Close