Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je Otto izginil iz SLO?

A je Otto izginil iz SLO?

Zdaj so nekaj spremenili in vse štacune združili pod Shop pika si, ampak Otta ni. Je Bonprix, Afibel, la Redoute pa še neke nove, Otta pa ni. A kdo morda ve kaj so to zmutili?

[attachment=0]2019-02-07_19h13_03.png[/attachment]

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Otto je umrl.
Slava mu.

https://c2.staticflickr.com/2/1463/25259207181_c112a6866a.jpg

Ja, to sem videla, vseeno hvala. Pa menda ja niso spokali? Pa kaj je to no 🙁

https://youtu.be/K5-VhlLdLDM

Zgolj ugibam… Otto je ravno lani ogromno delal na lastni blagovni znamki (ne zeli biti zgolj senca Amazon). Veliko so nas vabili tudi k sodelovanju v IT, saj so tudi na tem podrocju naredili ogromen korak naprej (logistika, ipd.) Kolega iz Slovenije se je po moje v napacnem trnutku odlocil “spakirati vse pod isto streho”. Zna biti, da ga je Otto zato “nogiral”. Ceprav je uradno se dobavitelj… (kot je videti na nemski spletni strani, a otto navaja spletno stran otto.si in ne shop.si).

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Zgolj ugibam… Otto je ravno lani ogromno delal na lastni blagovni znamki (ne zeli biti zgolj senca Amazon). Veliko so nas vabili tudi k sodelovanju v IT, saj so tudi na tem podrocju naredili ogromen korak naprej (logistika, ipd.) Kolega iz Slovenije se je po moje v napacnem trnutku odlocil “spakirati vse pod isto streho”. Zna biti, da ga je Otto zato “nogiral”. Ceprav je uradno se dobavitelj… (kot je videti na nemski spletni strani, a otto navaja spletno stran otto.si in ne shop.si).
[/quote]

Hmmm, ja to pa zna biti. Sicer ko klikam te trgovine izpod iste strehe, imajo nekatere še vedno svoje strani, tako da mi ni nič jasno. Za kupca mislim da bi bila edina prednost tega združevanja da bi lahko združil več nakupov v eno poštnino oz brez poštnine. Ampak ne vem če so si to tako zamislili.

New Report

Close