Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a je res, da se dogajajo ogromne orgije v rovinju fkk

a je res, da se dogajajo ogromne orgije v rovinju fkk

Letos kampiramo blizu Rovinja pa me je mal šokiralo, ko mi je prijatelj rekel, da se tam na fkk dogajajo ogromne orgije. A je to res?

Kamp poznam iz Juge in je bil vzoren kar se morale tiče.
Škoda bi bilo, če bi nivo padel.

domačini imajo tega srranja dovolj.

[/quote]

Jaz sicer ne hodim v Rovinj, a vem da gre za divjo plažo, na kakršne hodim tudi sama zaradi psa. Na divjih plažah domačini z mano nimajo nobenega opravka. Zakaj bi swinganje motilo domačine? Je plaža tako blizu, da s svojih hiš opazujejo dogajanje? Ker to bi mene tudi motilo.

https://www.slovenskenovice.si/novice/svet/foto-to-je-rt-razvrata-in-orgij-na-hrvaski-obali-99938

med over očitno več ne omogoča, da prilepiš članek iz časopisa.

Ma dejte nakladat sem bila že velikokrat tam greva z mojim mal pogledat .Tudi na drugih plažah se dajejo dol pričo vseh tako da to ni noben problem.
Še zdaleč pa ni to tako prostaško kot vi pišete.
Nič drugače kot pa na drugih plažah>
Imate pa res bujno fantazijo.

Ne vem sicer kje, vem pa da je okoli Rovinja ogromno svingerjev.
Zbirajo se v kampih in potem hodijo na orgije.

Evo, glih od tam. Sem šla ravno zato, da vidim, če bom lahko ujagala kakšnega možakarja. Vam povem, ena žalost vse skup. Kar se govori in piše, je popolnoma prenapihnjeno. Tako da tole fovšijo zganjate čisto brez veze.

Zdaj mi je jasno, zakaj so nekateri monovci strasti nudisti in zagovorniki hrvaške ….po skalovju se dol dajejo ….

Očitno nisi šla na pravo plažo. Lahko te jaz povabim, če si zainteresirana.

Nismo mi krivi, če se pred tabo skrivajo …

Res se dogajajo ogromne orgije. Jaz grem vsak vikend dol. Vse je res.

Tako kot je bilo včasih. Se je precej umirilo, no tam guy scena je pa še vedno aktualna, samo oni se skrivajo po grmovju. Ni akcije na plaži.

Organiziran je tudi avtobusni prevoz.

Organiziran je tudi avtobusni prevoz.
[/quote]

Cucke imate tud s sabo?…. mater, to bodo res le bombe v stanju spucat.

Se je kaksnemu jebaču ena v tej sceni zamerila, ker kar naenkrat je ful tem o swingerstvu. Piše en in isti. Iz prve roke ti povem, da se ne dogajajo nobene orgije in perverznosti, niti na plaži, ne v klubih. Domišljija vam dela sto na uro. Normalna divja FKK plaža je, na kateri, če ni prevroče, kakšna pofafa svojemu tipu ali pa se par malo poigra v vodi. To je pa tudi vse. O kakših orgijah ne duha, ne sluha. Zraven je tudi kafič, glasba, lahko tudi kaj poješ.

Ne dolgo nazaj je bil članek , skupaj s slikami na naslovnici novic, tako da nekaj bo na tem, ne najbrž v taki meri, kot je posneta tista fotografja v novicah, kjer se res en zraven drugega onegavijo.

Tako je menda bilo, zdaj pa sprevrženci proti zakonu, koliko se da.

[img]http://shrani.si/f/3G/SZ/39hQV0rZ/61267774.jpg[/img]

V EU se ne seksa na plažah’

Plaža je v zadnjih letih postala tako obiskana s strani svingerjev, ki so se v dvoje ali v orgijah predajali spolnim užitkom, da je navaden turist, ki si je želel le poležavanja na soncu in kopanja, ni mogel več obiskati. “Zdaj smo v Evropski uniji (EU) in v EU ni seksa na plažah!“ Mnogi se sprašujejo ali to pomeni konec razvpitega Svinger kluba, ki je zadnjih nekaj let tam obratoval.

Oralno obdelovala gručo moških

Prizori, kot ga je pred nekaj tedni s svojim fotografskim objektivom obeležil mimoidoči turist, ki je ujel ravno trenutek, ko je gola ženska na kolenih oralno obdelovala gručo moških, so bili tam nekaj povsem vsakdanjega.

Ti svojemu tud potegneš kar na plaži?

Ne dolgo nazaj je bil članek , skupaj s slikami na naslovnici novic, tako da nekaj bo na tem, ne najbrž v taki meri, kot je posneta tista fotografja v novicah, kjer se res en zraven drugega onegavijo.
[/quote]
Tista gruča ljudi, je gruča posameznikov, ki stojijo in opazujejo par, ki se igrata. Ti posamezniki so bili ko mrhovinarji, ki prvič vidijo sex v živo. To, da bi se onegavili en zraven, je samo plod domišljije. Vse skupaj je precej bolj mirno.

Bemtiš, da ga ne dam za noben dnar v usta tako usrani babji goflji, ki je že vse cuzala in ima zagotovo vse možne spolno prenosljive bolezni.😅

Viharni, polarni, modri…vsi. Ta vikend imamo swinger party prid bos brisace nosil in tla brisal, da ne bo spolzko. Placamo na uro.

Imaš ti usmrajeno staro noro rit na monu, pa mogoče še ti hemeroidi in bradvaice delajo družbo, to je vse kar ti je lahko ostalo pod stara leta.😅

In kaj se potem hodiš slinit na FKK plaže, če te vse tako moti tam.

New Report

Close