Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je res tako težko…moški ego…

A je res tako težko…moški ego…

Imam dejavnost, s katero kar dobro zaslužim…uzivam v svojem delu, cez teden sem kar zadedena …  vikende bi rajši imela za kaj drugega, kot za kuhanje in pospravljanje.. mož in sinova so pridni v domači delavnici, tudi čez vikend, če je treba…komot bi plačali gospo, ki bi ob petkih pospravila hišo, meni pa bi čez vikend ostalo le kaj od perila in kuhanje bolj z užitkom brez norenja..  ampak moj mož tujih ljudi ne želi v hiši. .. oni trije imajo svojega dela dovolj in mi zato bolj mali pomagajo…. moj fuking vikend je zato katastrofa…le kadar kam grem, je drugače…čeprav doma vse počaka na naslednji vikend..  čeprav sem že večkrat povedala,vsa tako ne mislim živet naslednjih 15 let do moje penzije…se ne zgodi nič v glavi mojega moža…. ko sem vseeno imela pomoč pri pomivanju oken en vikend, je naredil celi dramo pred otroci.     Tako da pocas pripravljam teren , da se odselil…. ga ze prav sovražim, ker imam občutek,  da me sploh ne sliši in ga ne zanima, kako se počutim…prav fitlzicen odpor čutim do njega tudi ko želi intimne odnose..

To ni “moški ego”. Tvoj dec ima tak karakter. S takimi se je treba drugač pogovarjat, kot z normalnimi. Sicer je pa zdaj že polno pripomočkov, ki sami čistijo, ti samo zalavfaš mašino in sama dela. Razen za likat in zlagat cunje še ne obstaja.

Kot ti zgoraj piše, kar nekaj naprav je, ki lahko dela, vsaj del njih, opravijo namesto vas vseh.

Tudi za kosila se dogovori v DSO, šoli, vrtcu …, da dvigneš kosila in ne kuhaš.

Očitno pa otroka in mož delajo zunaj, pa v delavnici in ne vegetirajo pred TV, ti pa ribaš tla.

Daj, spij en viski in glej tekmo!  Bo življenje lepše.  Baba zavožena zakompleksana  😀

Zato, ker noče tujke v bajti imaš zavozen lajf.

Wtf kaj je s tabo

Preprosto naredi razpored del. En sesa in tla pomiva, en okna pomiva, en kopalnice, en prah in kuhinjo…..exel tabelca pač in naj se kljukajo kaj so naredili. Če ne naredijo pusti. Cunje operi svoje, njihove pusti. Pa bo hitro si premislil o tujih ljudeh v bajti. Če si pa ne bo naj pač rit premakne.

New Report

Close