Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka a je res že rodila

a je res že rodila

Nekje sem zasledila, da je baje že rodila. A ne bo to tak pomf, kakor pri Kate?

Bolj ugiba se, če je že rodila.

Ne verjamem, da bbc ne bi poročal.

Rodila, punčka, Dorothy.

Je že rodila. Zdaj pa je v telovadnici, da pride nazaj na kilograme pred nosečnostjo.

Pomf?

A Herijevi otroci se ne bodo rojevali tako kot Willovi. ? Čudno. Saj sta brata.

Will je prvorojenec in bodoči kralj. Za njim so vsi njegovi otroci in potem njihovi otroci itd.
Herri je nobody in njegovi otroci prav tako – rezerva.

Če William ne bi imel toliko otrok,Harriju po moje ne bi nikoli dovolili, da se poroči z ameriško starleto.

Will je prvorojenec in bodoči kralj. Za njim so vsi njegovi otroci in potem njihovi otroci itd.
Herri je nobody in njegovi otroci prav tako – rezerva.
[/quote]

Tudi, če je razerva, je čudno, da delajo take razlike. No, kakorkoli, bodo že zrihtali;))

Tudi, če je razerva, je čudno, da delajo take razlike. No, kakorkoli, bodo že zrihtali;))
[/quote]

Ja mal pa je razlike med bodočim kraljem in princem, ki bo vedno le princ. Če bi bil H na vrsti za kralja, mu nebi dovolili poroke z temnopolto ločenko.

Ti tud rezervno gumo v avtu zadaj voziš in je ne uporabljaš kot glavne 4 gume.

Ja mal pa je razlike med bodočim kraljem in princem, ki bo vedno le princ. Če bi bil H na vrsti za kralja, mu nebi dovolili poroke z temnopolto ločenko.

Ti tud rezervno gumo v avtu zadaj voziš in je ne uporabljaš kot glavne 4 gume.
[/quote]
Jaz se že ves čas čudim, kako so tako konzervarivni, zadrti, tradicionalni ljudje (kraljeva družina) sploh dovolili to poroko?!? Megi je vse, kar ne bi smela biti: temnopolta, igralka, ločena, starejša, druge vere. Tudi , če H ni v igri za prestol, mi je ta njihova “velikodušnost” malo čudna.

Dorothy je lepo ime.

Če bi se za svoje otroke pol tok zanimale kot za te angleške inbred swine bi bilo precej bolje.

Vse je biznis. Našli so svojo pepelko in jo prodajajo. Vi idioti pa to sranje kupujete.
Mislite raje na svoje razvajene otroke!
Neumna ženska – bedast otrok.

in prazniki in samske babe v jok in histerijo!

Polna luna bo. Če še ni, bo sedaj ziher. Rodila 😉

Če je ta novica resnična, sta izbrala lepo ime. Mi je všeč, najlepše izmed vseh predlogov o katerih se je govorilo.
Me spomni na Čarovnika iz Oza.

Jaz se že ves čas čudim, kako so tako konzervarivni, zadrti, tradicionalni ljudje (kraljeva družina) sploh dovolili to poroko?!? Megi je vse, kar ne bi smela biti: temnopolta, igralka, ločena, starejša, druge vere. Tudi , če H ni v igri za prestol, mi je ta njihova “velikodušnost” malo čudna.
[/quote]

Saj tudi Camila je marsikaj, kar ne bi smela biti. Tudi Charles ne bi smel biti ločen, ker če je ločen, ne more postati kralj, pa je trenutno prvi v vrsti za to mesto. Pa da ne bo kdo rekel, da je vdovec. Ker ko je Diana umrla, sta bila že ločena. Tudi vsaka kraljeva žena naj bi ob poroki bila devica, pa Kate to gotovo ni bila več. Zadnja je bila menda Diana. V današnjem času bi malo težko furali vsa pravila stara nekaj stoletij in se pač tu in tam prilagodijo.

Je rodila zmaja in bo lahko SqS – ov Brane Grimess pisal pravljice o migrantih.

[/quote]
Veš kaj poglej kam jih je ta velikodušnost s starimi in strogimi pravili pripeljala pri Charlesu. Silili so neko poroko, ki se je končala z ločitvijo in smrtjo mame prestolonaslednika. Če jim to ni dovolj velika šola, da se ne vtikajo v ljubezen in ne diktirajo oseb katerim dovoljujejo oz. ne dovoljujejo poroke, potem tudi ne vem kaj naj bi jim bilo dovolj, da sprevidijo,da se oseb za poroke ne določa (in kao dovoljuje oz. ne dovoljuje).

Prišel je že boter (iz Amerike), pa Megi je že od 20.3. na porodniški.
Kaj takega ?!!!

[/quote]

Harry je bil od mamine smrti ujčkan, imel je duševne težave zaradi mamine smrti, s katerimi se je težko soočal. Verjetno so mu zato dosti popuščali. William je bolj trdnega karakterja. Tudi ta se je poročil z neplemkinjo, a Kate je zaradi skoraj desetletnega razmerja dokazala, da je primerna za njegovo ženo, saj je s svojim spoštovanjem protokola pridobila zaupanje kraljice. Razen svojega strica, ki je nekaj imel z drogo, je njena družina brezmadežna, prav tako je brezmadežen njen ugled. Verjetno je to, da se je William poročil z meščanko, odprlo vrata tudi za to, da se njegov brat, ki je manj pomemben (sploh sedaj, ko ima William tri otroke) lahko poročil z eno starleto.

Meghan . hm več kot veš o njej, slabši vtis dobiš. Prvi vtis o njej je fantastičen, ker zna navdušiti. Zbuja vtis tople, ljubeče ženske.. ampak vsa njena preteklost zbuja rahlo začudenje. To, da je temnopolta, je še najmanjši problem, v 21. stoletju je na dvoru rasna nestrpnost passe.

Meni ni všeč, ampak zaradi vseh drugih stvari, ki niso povezane z raso.

William pa prav nima kaj bratu dovolit ali pa ne. Babica je (zaenkrat) tista, ki take zadeve požegna ali pa ne.

Prve slike Meghan in Dorothy so zunaj.

New Report

Close