Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je še kdo …

A je še kdo …

… tako zaspan kot sem jaz???? Uh … joj joj … Včeraj popoldan sem spala kaki 2 urci … … … zvečer sem spala okrog 6 ur … … … in zjutraj ko sem se zbudila se mi je zdelo kot da bi bila celo noč pokonci …

Majster moj … to pa ne gre več tako naprej … Al se bom odpočila za v redu … al pa bom šla po hitrem postopku v ku*ac … Kaj pravite?

Pa še to vreme … ki ni ne tič ne miš … Malo oblačno … pol posije mal sončke … pa se spet zad skrije … Ne ne … … … .. to ni zame …

Lp, Bgv

PS: Sprevržko … … … včeraj sem naredila ti že veš kaj in ni panike … ;)))) :))))))))

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Jaz.

Merda od dneva .

Kje je kdo , ki bi kot sonce posijal ?!

Nikita

Juhej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bugi bo še brezskrbno fakala!!!!!
Moram bit še malo pameten po bitki: Saj sem ti povedu,da nisi!!!!
:-)))

Ps.:Tud jaz sem danes zaspan,ku ku*rac po faku.In sem spal celo noč ku bejbi!

Jaz hladim danes kot Mars!
Cmoka moji Niki!

Čau Goricjanke!

Pr meni je istu sranje…. sem nekako v pokončnem dremežu… pa nimam idej….. za žvejt…

cmoka obema

Helči!
A se ga ucepava?
😉

:)))))))))))))))))))))))))))))) Še dobro, da sem poskusila napisat tako, da ne bi bilo očitno jasno za kaj se gre … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

No … važno, da je šlo mimo … ;))) :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ah,midva vedno napiševa po pravici…se nima smisla pretvarjat,ker naju poznajo!
😉

He he … ja no … sej to je pa tut res … :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

DEJVA SE GA JAAAAAAAAA!

KUMI ČAKAM…. DA SE GA ANKE ZAKADIM V SOBOTO! ;)))

CMOKA TUDI TEBI.

Zakadit pa ne!Razen med rjuhe!
😉

JAZ SEM POGRUNTALA ZA KEJ SE JE ŠLO…. SI BLA V SKRBEH, DA SE JE MOGOČE KEJ PRIMLO, JE TEKU? ;)))

;-)))))))))))))))))))
Pozno si skužila,hehehe

TOTALN ODKLOP…. AL PEJ NEČ…

TA MOMENT SE NE POČUTIM GLIH ZA SE ZAKADIT MED RJUHE, PAČ PA TISTO MOJE…. ;))

CMOKA

Helči….a greva seksat….vse tvoje želje izpolnim danes..;-)

Teku teku .. … … :))))))))))) … pa hvalabogu je bil false alarm … :)))))))

Lp, Bgv

danes sem kar ok…kakšna sem bila pa včeraj ojoooj….nisem bila za nikamor.

veš, kaj, ko je lepo vreme bi ga kar največ radi izkoristili….pol se pa popolnoma izčrpamo.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

New Report

Close