A je še kdo …
… tko srečen, vesel, potešen v vseh smislih … kot sem jaz? :)))))
Kar ni za verjet … Gledam ploščico, ki mi jo je kupil včeraj moj mišek … MISLIM NATE piše … … in sami srčki okorog … :)))) … pa tok coooortkan fantiček je gor naslikan, da se mi kar smeji, ko ga pogledam … :))))))
Ja ja … včerajšnji dan je bil nekaj resnično posebnega … … Popoldan me je prišel iskat na delo in sva počasi odpeketala proti domu … k meni … Tam mi je naredil takoooooooooooooooooooooooooooooooooo dobro kosilce … … mmmm … špagete … take kot jih zna naredit le on … Mmmmmmm!!! Dobro dobro … še sedaj se mi sline cedijo … :)))))
Pol sva šla mal na sprehod … … hm … no ja. Primarno je bil načrt, da greva kupit cigarete … pol sva pa prehodila skoraj celo Gorico …
Pol počasi spet domov … ja ja … … … pod tuška … ja ja …….. in pol … ja ben … … a moreste prov vse vedet? :)))))))))))))))))))) ;)))))
V glavnem … … tako krasnega dneva … večera … noči … in jutra … že dolgo ne … Danes sva se oba zbudila nasmejana v nov dan … kljub temu, da je vreme bolj kilavo … :))))))))
Dobrega juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutrčka vsem!!! :)))))))))))
RADA VAS MAM!!!!!!!!!!!!
lp, Bgv
Hm … opica ljubkovalno … :))))))))))))) .. ja ben … recimo, da je pohvala, da sem gibčna, a ne? :))))))))))
Ooooooooooooooooooooooooooooopaaaa … slikcaa … mmmm … končno le vidim, kdo je ta Spider … … :))) Sam … pismo ej … kako cortkano cortkano cortkano … … … guci guci guc … … … sam zdej ne vem kateri bolj … Al ti al muc … ;))) :)))) :-***
Cmoka, frend …
Lp, Bgv
Ma to se ne da tko … na razdaljo … Sej veš … eno je teorija … pol pa je treba vse spravit v prakso … :)))) ;))))
Boš mogu kako deklco prpravit do tega, da ti mal razkaže kako se tem rečem streže … ;)))) :))))
lP, Bgv