Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je še kdo brez dvojk

A je še kdo brez dvojk

Spodaj je ena napisala, da je brez dvojke. Jaz sem brez obeh. Je še katera, ki ji dvojke niso zrasle?

Moj mož

---------------------------------------------------------------------------------------------- Veliko več smo, kot le telesa in osebnosti. Ne glede na spreminjajoči se zunanji videz je notranji duh vedno lep in ljubeč

Jaz nimam spodaj desne dvojke. So mi slikali, pa ni bilo niti zasnove in se niso več obremenjevali.

Drugače me pa nič ne moti, pa še zobe imam lepo poravnane, ker imajo dovolj prostora. Pa tudi izraščanje spodnjih modrostnih zob je bilo skorajda neopazno v nasprotju z zgornjima dvema.

Moja hči ima pa kar dve desni dvojki zgoraj in baje je to kar pogosto. So pa še mlečni in ni rečeno, da bosta stalna tudi dva. Je pa kar gužva v ustih.Uma.

in jaz sem brez dvojk…in moja oba sinova…
je rekla prijateljica,da ce bi bila pes,ne bi dobila vzrejnega dovolenja,hahahahahahaha…….

Tudi jaz.

nas sine ni imel mlecnih dvojk, nobene, medtem ko je imel eno spodnjo enko dvojno – iz ene korenine dva zobka. No, stalne pa so mu vse zrastle in ima dvojnih zobkov.
Baje je izostanek dvojk kar pogost pojav.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Jaz sem napisla, da nimam dvojke, isto moja mama. Sestrična nima obeh, ena “mrzla” sestrična tudi obeh. Je pač v žlahti. Upam, da tega ne bo doletelo mojih sinov.

Moja hči je brez ene dvojke.

Moj ata je brez gornjih dvojk. In enk in trojk………..in s protezo.

Ja, jaz sem brez ene.

Jaz sem brez obeh zgornjih

Jaz imam desno dvojko zdeformirano …..moji sinovi pa normalne.Meni pa je trojka zrasla pri 18 letih.

New Report

Close