Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je še kje kakšna normalna ženska brez narisanih obrvi

A je še kje kakšna normalna ženska brez narisanih obrvi

Ne razumem, zakaj ženske to počnete.  Ne prenesem teh kosmatih narisanih debelih obrvi, ki zgledajo debelejše od mojih. Pa komu je to lepo??

Zakaj to počnete?

a niv eč nikjer nobene normalne ženske z normalno oblikovanimi naravnimi obrvmi, z normalnimi trepalnicami z nekaj maskare, neko obično šminko ali lipglosom, normalno količino pudra?

Meni se želodec obrača ob teh račkastih facah, očeh kot iz mango risank in tonami pudra in kdovečesa, da zgledajo kot slabo okrašene torte!

Nisem proti temu, da ženske uporabljajo ličila, ampak vse ima svojo mejo.

A nimate  ogledal? Za koga to počnete? Komu je to všeč???

Kje to? V Ljubljani? Kolikor opažam, to počnejo južnjakinje.

Odgovor na objavo uporabnika
lalalalalala, 19.10.2022 ob 16:45

Kje to? V Ljubljani? Kolikor opažam, to počnejo južnjakinje.

Kje pa! Zdaj ima že vsaka blondinka, ki nima naravno poudarjenih obrvi, to.  Najhujše pa je, da se je razpaslo kot amaterska izdelava umetnih nohtov.  vsaka kozmetičarka že to dela. Pri nekaterih so rezultati grozni, a stranke očitno vseeno zadovoljne. Pa ustnice si rišejo in podobno. Grozno.

Ta look…

Liberty Poole shares microbladed eyebrow transformation ahead of ITV  Dancing on Ice debut - OK! Magazine

še kje kakšna normalna, 19.10.2022 ob 16:42

Ne razumem, zakaj ženske to počnete.  Ne prenesem teh kosmatih narisanih debelih obrvi, ki zgledajo debelejše od mojih. Pa komu je to lepo??

Zakaj to počnete?

a niv eč nikjer nobene normalne ženske z normalno oblikovanimi naravnimi obrvmi, z normalnimi trepalnicami z nekaj maskare, neko obično šminko ali lipglosom, normalno količino pudra?

Meni se želodec obrača ob teh račkastih facah, očeh kot iz mango risank in tonami pudra in kdovečesa, da zgledajo kot slabo okrašene torte!

Nisem proti temu, da ženske uporabljajo ličila, ampak vse ima svojo mejo.

A nimate  ogledal? Za koga to počnete? Komu je to všeč???

Smo, smo, smo pa v manjšini. Zdaj pač velja, da si “neurejena”, če nimaš na sebi kilo pudra, metlastih trepalnic, in, se strinjam, zelo grdih, debelih, narisanih obrvi! Pri meni tega nikoli ni bilo, ni in ne bo! Kot tudi ne umetnih, živopisanih krempljev! Sploh pa se urejenost začne pri higieni, se pravi, najprej milo in voda, potem pa vse ostalo. No, ta začetni korak mnoge kar preskočijo!

Jah, ne vem, potem pa smo lahko ponosne, da postajamo redkost. :))

Trendi gor ali dol, s temi košatimi obrvmi si ženske ne delajo usluge.  Obraz deluje bolj grob, manj ženstven, plus da takšne obrvi “zapirajo” oko, namesto da bi ga poudarile.

Zdaj se menda spet vrača trend ožjih obrvi. Kako si nameravajo tiste, ki so si delale microblading in tatuje to odstranit, z laserjem in celim kupom brazgotin?

No, tako lahko vsaj nemudoma ocenimo, katera je preglupa za se z njo ukvarjat.

ja pa smo, veš, 19.10.2022 ob 16:52

Smo, smo, smo pa v manjšini. Zdaj pač velja, da si “neurejena”, če nimaš na sebi kilo pudra, metlastih trepalnic, in, se strinjam, zelo grdih, debelih, narisanih obrvi! Pri meni tega nikoli ni bilo, ni in ne bo! Kot tudi ne umetnih, živopisanih krempljev! Sploh pa se urejenost začne pri higieni, se pravi, najprej milo in voda, potem pa vse ostalo. No, ta začetni korak mnoge kar preskočijo!

Niste v manjšini, samo pač ljudje kot je avtor vas ne opazi.

Komu je to všeč, sprašuje avtor?  So moški, ki jim je to všeč, saj najbolj gledajo te krasotice umetno blond z lasnimi podaljški, umetnimi trepalnicami, napumpanimi ustnicami, kilo pudra in seveda umetnimi nohti. Ko bi taki krasotici pobral te umetne dodatke, je ne spoznaš.

Jap, take ženske rabijo par sto € za vso to kao lepoto.

ni lepo, 19.10.2022 ob 17:01

Trendi gor ali dol, s temi košatimi obrvmi si ženske ne delajo usluge.  Obraz deluje bolj grob, manj ženstven, plus da takšne obrvi “zapirajo” oko, namesto da bi ga poudarile.

Zdaj se menda spet vrača trend ožjih obrvi. Kako si nameravajo tiste, ki so si delale microblading in tatuje to odstranit, z laserjem in celim kupom brazgotin?

Tiste 1970s ozke obrvi tudi niso bile nek višek estetike oz. privlačnosti.

Brez pudra, brez narisanih obrvi, brez dodatno prilepljenih trepalnic, naravni nohti, ki ne ne ovirajo pri brisanju zadnjice (res, to se zmeraj sprašujem, kako jim uspeva s temi dolgimi nohti).

Aja, pa blont tudi nisem.

sam res, 19.10.2022 ob 17:06

Tiste 1970s ozke obrvi tudi niso bile nek višek estetike oz. privlačnosti.

Ne, niso bile. A mene takrat še ni bilo na svetu. Nek normalen lok obrvi, normalno debel,da se poda k obrazu, očem, osebnosti navsezadnje, pa tudi starosti ženske.

Čisto naključno naguglan blog:

All About My Eyebrow Microblading Experience

A ni škoda te deklice, ko je bila tako naravno lepa s svojimi obrvmi???

Nimam narisane, ampak  tetovirane. Se nihče ni ugotovil, da niso naravne.

Naravno je nezanimivo, 19.10.2022 ob 17:04

Komu je to všeč, sprašuje avtor?  So moški, ki jim je to všeč, saj najbolj gledajo te krasotice umetno blond z lasnimi podaljški, umetnimi trepalnicami, napumpanimi ustnicami, kilo pudra in seveda umetnimi nohti. Ko bi taki krasotici pobral te umetne dodatke, je ne spoznaš.

Jap, take ženske rabijo par sto € za vso to kao lepoto.

Pogledam tudi jaz. Poudarek na pogledam. Je vpadljivo, da ne rečem celo moteče in pogledam. Ne moreš drugače, da ne pogledaš, tudi duck-face ženske. Ampak to še ne pomeni, da mi je všeč. V meni to zbuja odpor.

In ni res, da moški ne opazi normalno urejene ženske. Ampak pri mlsdih se  vedno bolj dogaja, da imaš dve skrajnosti, ženske, ki pretiravajo z vsem in tiste, ki so čisto neke alternativke in delujejo malo zanemarjene.

A je tako narobe, če so moškemu všeč neke normalno urejene ženske, z nekim normalnim makeupom, ne pa izgledom kot da je vsak dan halloween?

ni lepo, 19.10.2022 ob 17:10

Ne, niso bile. A mene takrat še ni bilo na svetu. Nek normalen lok obrvi, normalno debel,da se poda k obrazu, očem, osebnosti navsezadnje, pa tudi starosti ženske.

Čisto naključno naguglan blog:

All About My Eyebrow Microblading Experience

A ni škoda te deklice, ko je bila tako naravno lepa s svojimi obrvmi???

Se strinjam.

Naravni ji ni prav nič manjkalo, je pa z one fotke videt, da si je obrvi temnila že pred posegom. WHY?? Prav odveč…

Pikka714, 19.10.2022 ob 17:14

Nimam narisane, ampak  tetovirane. Se nihče ni ugotovil, da niso naravne.

Se ne spoznam na postopke. “Narisane” je mišljeno laično povedano, pač vse, kar niso naravne obrvi.

Na stara leta bodo pa takšne

meni je tudi grdo to imam svoje naravne, nic risane

smo tudi naravne v množici umetnih.. mam naravno lepe obrvi, ki mi pašejo na obraz. dostkrat sm tud dobila kompliment na njih.. sicer pa ličil ne uporabljam, ne rabim, sem si všec in mi ni do skrivanja. tud las si ne barvam, mi naravni ravno prav pašejo

vse po vrsti, 19.10.2022 ob 16:50

Kje pa! Zdaj ima že vsaka blondinka, ki nima naravno poudarjenih obrvi, to.  Najhujše pa je, da se je razpaslo kot amaterska izdelava umetnih nohtov.  vsaka kozmetičarka že to dela. Pri nekaterih so rezultati grozni, a stranke očitno vseeno zadovoljne. Pa ustnice si rišejo in podobno. Grozno.

Ta look…

Liberty Poole shares microbladed eyebrow transformation ahead of ITV  Dancing on Ice debut - OK! Magazine

Hvala za danasnjo dozo smeha!

Takih Brdavsovk bi se še medved v Kočevskem rogu ustrašil.

Samo povedali ti niso.

mislijo si svoje, 19.10.2022 ob 18:34

Samo povedali ti niso.

Za tisti s tetoviranimi.

Dr. Veronika Podgoršek: Vedno več poročenih Slovenk išče moške za spolnost – Delo

Jaz sem mislila, da imaš v mislih tiste tanke, narisane oziroma čisto populjene obrvi.

New Report

Close