A je to normalno?
Moj 3 letni sin je kar naprej bolan, začelo pa se je decembra z vročinskimi krči in sva bila v bolnici 4 dni.Hodi v vrtec
Od takrat ne vem, če je bil skupal cel mesec zdrav.
Kar naprej viroze in visoka vročina, zdaj že kar vsakih 14 dni nekaj fašemo. Jutri smo hoteli za par dni na morje, da bi ga peljali na morski zrak, pa evo, spet vročina, to je za znoret……
Zdraniki kar vedno diagnozirajo viroza, jaz pa sem vedno bolj skeptična, ali so kje kaj spregledali.
Jutri grema še v laboratorij, da pregledajo kri in vodo (spet)
Jaz sem pa že čisto nora…..
Ko sta bili naši mali in pogosto bolni, so ju dali na imunsko testiranje (krvna preiskava). Če se prav spomnim, se to opravi, kadar je otrok več kot 7 x v enem letu zbolel. Mi smo bili še na spodnji meji normale, pa smo dodajali samo vitamine in imunal, kolegica pa je pri sinu imela neko 3 mesečno kuro z zdravili. Kako je s tem testiranjem, bi veljalo vprašati še Tanč, ker tega, kar smo mi bili, je več kot deset let.
Mi smo bili tudi v bolnici, pa me zdaj zanima, kako je z bolniško. Ali mi kot doječi materi pripada bolniška za čas, ki sem ga preživela z otrokom v bolnici ali ne? Dobila sem namreč povsem nasprotujoče si informacije, pa me resno skrbi, kako bo s tem (še nismo bili na kontroli). Zna se zgoditi, da mi v službi dopusta ne bi odobrili…