A JE TO SPLOH NORMALNO?????
Nekaj časa me že bega tole in prosim ne se mi smejati! Moj 10 letnik ima še čisto majčken penis-lulček, kot ga je imel kot dete, imam občutek, da mu nič ne raste. Sam je ta čas že veliko zrastel, lulček pa ostaja mali. Prosim povejte mi, je pri vaših fantkih enako? In če je, kdaj pa penis začne rasti. Upam, da so moje skrbi brez veze. Drugače mu gre kožica lepo nazaj in je kar se tega tiče vse vredu. Hvala vsem za napisano. Hvala!
Pojdi do njegovega zdravnika in prosi za mnenje oz. napotnico za endokrinologa. Na tem forumu lahko s tabo delimo izkušnje, ki so zelo različne. Od tega, da je to normalno in da mu bo že začel rasti in se debeliti do tega, da ima otrok morda kakšno motnjo, sindrom……sum lahko ovrže ali potrdi le zdravnik.
saj ne strašim…to je odgovor na njeno vprašanje….a misliš, da pišem kar tja v tri dni!!?? in da sem si za brez veze nadela ime mamica dveh fantkov…..očitno avtorico skrbi in išče odgovore ljudi, ki imajo izkušnje….in mi imamo izkušnje z obojim!! a naj bom tiho, če lahko delim lastno izkušnjo? midva sva hvaležna, ker veva kaj se dogaja z najinim sinom…mu lahko pomagamo, da bo odrasel…če ne bi vedela, mu ne bi mogli pravi čas pomagati