Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a je trajna še aktualna?

a je trajna še aktualna?

hja,
razmišljam,da bi si dala delat trajno in sicer iz večih razlogov: lasje se hitro mastijo, so ravni in že drugi dan nimam nobene frizure, pa še malo spremembe bi mi prav prišlo.
in zdaj vprašanje: a danes sploh še delajo trajno, kje bi bilo najboljše (ve katera za kakšnega dobrega frizerja), a zelo unič lase….

lp

V tem času je mimo.

Jaz imam naravno. Če se le da, si jih ravnam.

Valjda, kodri so ful moderni. Jaz sem si jo dala pred 5 meseci in mi ni uničila las in je ful dobr. Jaz sem imela tisto spiralasto za dolge lase. Naredili so mi jo v Mič stylingu.

Lp, katja

ravno prejšnji teden sva se s frizerjem pogovarjala in ugotovila, da trajne niso več in

Danes so trajne zelo bolj kvalitetne kot včasih, redko uničijo lase, ker so novejši odlični preparati, aktualna seveda ni več toliko, ampak če tebi to paše, zakaj ne, izberi pa le dobrega frizerja.Koga,kako naj ti povem koga, če nisi napisala iz kje si??

Kdo pa pravi, da mora biti aktualna? Če je tebi všeč in če misliš, da se boš z njo dobro počutila, boš sigurno tudi dobro izgledala. Morda bo pa kmalu spet in 😉

Matr, zadnja dva obiska frizerja sem namenila izdelavi trajne, pa obakrat sem prišla brez nazaj. Nimam neke svoje redne frizerke, bolj ali manj redno obiskujem dva različna salona. Obe frizerki sta skoraj padli na hrbet, pa me preparirali da naj tega nikar ne naredim. In sem se vdala, čeprav želja po trajni ostaja. Moji lasje so namreč bolj za en klinc repca brez oblike, kljub dobremu striženju frizura ostane samo nekaj ur in potem vse pade dol. Trajno sem nosila dolga leta, nikoli si nisem delala “čelade” – torej ravnala s trajno skodranih las, ampak sem se vedno sušila na zraku oz. naravno. In še danes sem mnenja da mi kar paše, bolj že kot to kar nosim sedaj. Bo treba eno vaško frizerko najt, te so bolj vajene delanja trajn še od starih mam. Imam namreč občutek, da se mlajše frizerke trajne kar malo bojijo, čeprav so preparati zdaj bistveno boljši kot so bili pred leti.

lp tinca

Sem izobražena frizerka, in povem ti da je trajna lahko prav lepa, predvsem pa tudi moderna. Saj ni potrebno kodrat na najmanjše navijalke, še manj pa z močnimi preparati. Jaz zagovarjam trajno, katera naj bi se delala na dva meseca, saj las v tem času zraste cca 3 cm in pri glavi tako nastane ravno. Kodri naj bodo veliki, navijanje pa mešano, se pravi en navijač levo, en desno, en gor, en dol… S tem dobiš z naravnim sušenjem čudovito zmršano frizuro, katera je vsekakor in.

Trajna je bla , je in bo vedno moderna. Jaz jo grem drug teden delat.

tole vprašanje je malo mimo, se mi zdi – kot bi vprašala, če so še moderne npr. jakne. seveda so, vprašanje je kakšne – dolga, kratka, karirasta, z broško, z volančki, kaj pa vem kaj vse se še da. isto je s trajno; lahko imaš tako kot so jo imele včasih naše (stare) mame, lahko pa seveda u iber sodobno frizuro. Lasje oz. frizura je lahko – če si daš gor primerno trajno – tudi gladka, trajna pa le poskrbi, da ima frizura volumen, da lasje lepo padejo in se ne mastijo. Torej kar pogumno! In prav nihče ne rabi vedet, da si si dala trajno!

zadnji hit

Jaz pa sem ravno zadnjič pri frizerki slišala, da spet prihaja v modo trajna.
Sicer pa – kot so ti rekle že ostale…če tebi paše, ni pomembno ali je in ali out.

Menda kažejo trendi frizur spet v kodre. Vendar v kodre na ramenih in okoli vratu. Po glavi naj bi bili lasje gladki (nakodrani lasje samo spodaj).

Nataša

Če misliš, da bo š s tem rešila problem masnih las in da boš imela boljšo (beri lepšo) frizuro, potem si kar daj trajno, pa še manj dela boš imela z lasmi. Opereš, posušiš in greš.

Kar daj si trajno, pa če te tudi frizerke prepričujejo drugače.

New Report

Close