Najdi forum

Splash Forum Politični čvek A je vsa ta pomoč za Ukrajino brezplačna?

A je vsa ta pomoč za Ukrajino brezplačna?

Kot vidimo, EU in ZDA pošiljata pomoč Ukrajini, predvsem v orožju. En sam tank ali raketni sistem stane milijone evrov oz. dolarjev! A ni po drugi strani to denar davkoplačevalcev EU in ZDA, ki ga zdaj njihove vlade (zastonj) delijo Ukrajini?

Je vsa ta pomoč brezplačna? Bodo morali Ukrajinci kdaj v denarju vse to vrniti? Ali pa je to orožje kot nekakšna humanitarna pomoč?

Naj raje za svoje poskrbijo.

Tisti ki se izpostavijo npr. Pri delovni akciji…

100x več je takih ki se ne izpostavljajo.

RK in Karitas sta prazna. Polno ljudi, ki ne vedo kaj bodo v lonec dali…

Odgovor na objavo uporabnika
Zanima me931, 01.02.2023 ob 08:07

Kot vidimo, EU in ZDA pošiljata pomoč Ukrajini, predvsem v orožju. En sam tank ali raketni sistem stane milijone evrov oz. dolarjev! A ni po drugi strani to denar davkoplačevalcev EU in ZDA, ki ga zdaj njihove vlade (zastonj) delijo Ukrajini?

Je vsa ta pomoč brezplačna? Bodo morali Ukrajinci kdaj v denarju vse to vrniti? Ali pa je to orožje kot nekakšna humanitarna pomoč?

Mi nimamo svoje vlade, ampak imamo fašistične izdajalce, ki ropajo državljane.

nič na temu svetu ni zastonj. Je pa sramota da v ZDA ljudje živijo na ulici. Tudi v Strasbourgu sem videla kako nekateri ljudje živijo.

.https://www.youtube.com/watch?v=MhvvxoIgNPg

Našo politično golazen poslati v Ukrajino, pa naj se tam borijo, ker tam je menda demokracija.

https://www.facebook.com/100026424962564/videos/2135927210131200

Ja to je pomoč U, ampak da poslušaš tega vegetarijanca, ki kar zahteva, hočemo to, rabimo to….. in kar naprej nekaj izsiljuje. Vsaj razumeti je tako.

Je pa žalostno, da je E nasedla ZDA in sedaj se oni nekaj izgovarjajo in zavlačujejo, pri nas v bližini pa vojna. Solit se naj gredo vsi politiki.

Demokracije ni. Politiki, ki smo jih izvolili ljudje, delajo po svoje in niti slučajno v skladu z željami in potrebami ljudi. Dejansko so vsi isti.

Niso vsi isti. Mi SDS smo domovinski (Delo, Denar, Dom, Družina, Domovina,….).

Vesel oče, mi, SDS

G7 jim dajejo posojila in pomoc v navezavi z IMF. Kaj se zgodi z drzavami, ki jim “pomaga” IMF, pa vemo.

Butale so najboljše.
    Slovenija je izpolnila svoj del dogovora z Nemčijo. V Ukrajino je prispela druga večja donacija orožja Ukrajini. Slovenija se s tem glede na svoj BDP uvršča med države, ki so največ prispevale k obrambi Ukrajine.

Ne.

Ves podarjen denar ukro-nazi režimu v Kijevu je breme evropskih davkoplačevalcev. Prej ko bo Rusija dosegla zmago, prej se bo vreča brez dna končala s polnjenjem.

Nekaj milijard evrov potrebuje Kijev za tekoče delovanje države: plače, pokojnine, javne službe…, umetna država pa je že zdavnaj bankrotirala.

Na začetku 90. let so lokalni židovski oligarhi pokupili vse kar je vredno, v zadnjih letih pa je opazen nakup zemlje in infrastrukture s strani Blackrock in Vanguard, dveh največjih investicijskih črnih fondov.

Rusija vse osvobojeno nacionalizira.

Evropejci moramo orožje donirati, iz solidarnosti, pri američanih pa ni nič zastonj. Trenutno Ukraina dobiva orožje na puf od USA, ki trenutno znaša 50+ miliard $. Predvidevam da bo USA dobila v brezplačno uporabo zemlje za gojitev pšenica za dobo 50let +.

New Report

Close