Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A je že kdo kupoval v ikoma center hrvaška cene so zelo nizke vidt

A je že kdo kupoval v ikoma center hrvaška cene so zelo nizke vidt

https://www.ikoma.hr/hr/radijatori/plocasti-radijatori-kompakt-60-cm-55/?page=3 Kaj bi kupil pa nimajo pal plačila in da me kdo ne okrade raje prej vprašam, na emaile odgovarjajo prijazno.

Sem kupoval, za kakšnih 600 EUR.
Med transportom se je en del poškodoval (je bil slabo zapakiran), so poslali novega. Poslali so mi napačne ventile, sem želel prave, so poslali nove (sami so plačali poštnino za nazaj). Ponovno poslali napačne, šele v tretje so bili pravi. Po mailih so bili azurni in prijazni.
Tako da nazadnje je bilo vse OK, samo malo dlje je trajalo. V SLO bi dobil v 1tednu, za dvojno ceno. V bistvu mi ni jasno, kako so lahko določeni enaki(!) izdelki pri nas 100% dražji. Nekateri od teh so celo narejeni v SLO 🙂

Aja, pa 3000 sem pustil se v drugi HR trgovini s podobnimi izdelki. 3/4 sem šel osebno iskat (zaradi mojega nezaupanja), naslednjič, ko sem videl da je vse OK pa sem naročil po pošti. Dobil v nekaj dneh, vse OK.

hvala za odgovor, tudi meni ni jasno, da so tako nizke cene, zato sem tukaj vprašal

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close