Najdi forum

Splash Forum Politični čvek a je že kdo slišal

a je že kdo slišal

da nas bo JJ-a zapustil in si poiskal službo v tujini, on noče odgovoriti, ker stvari naj ne bi bile še dorečene.

Pa ja ne bo šel na Finsko?

A da gre v emigracijo, v Argentino mogoče? Na Finskem bi mu trda predla.

Morda bi se rad zaposlil pri Walter Wolfu, posle obvlada. Samo, da ga tisti iz Haga ne najdejo.

In čemu bi ga tisti iz Haaga iskali?

Kamorkoli naj gre, še plačam mu pot, samo da NIKOLI več ne pride v SLovenijo.

Naj kr poka!
Lahko kar v Ugando al pa Libanon.

Da se ne boste pokakale. Kaj pa na Mars?

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Ninej, a si že slišala kakšen pogoj je postavil Lahovnik za prevzem gospodarskega ministrstva? In Pahor ga je sprejel. Mogoče pa boš le imela tudi drugačno mnenje o Janši.

A da bi ga na Mars poslali. Preveč riskantno. Se bo še s kakimi Marsovci spajdašil, pa revolucijo sprožil.

Mislim, da je Janezek kr zadovoljen v Sloveniji in nikamor ne gre.

Sedaj ko je vse zafural in ko bodo afere začele bruhati na dan jo bo Jenša popihal v tujino.Pa to ni res koliko škode je napravila ta Janševa vlada na vseh področjih.Naj omenim samo da smo čisto na vrhu v Evropi v visoki inflaciji.

tvoje sive celice se dejansko redčijo.

Mi je vseeno kam gre za mene on ne obstaja.

Zakaj pa se potem kar naprej vsajaš v njega? Odloč se že enkrat.

kaj ima po moje mišljenje o JJ z Lahovnikob, sploh ker tule sprašujem če kdorkoli kaj ve in če si res išče službo v tujini????

Le naj gre. Samo kdo ga bo pa vzel v službo?? Obramboslovc iz Juge, to pa ni prav dobra popotnica za zahod (kamor bi jo on verjetno rad mahnil…), drugače pa srečno pot!!!

http://www.indirekt.si/novice/slovenija/cilja_janez_jansa_na_vrh_nata/116414

Ja to je pa res prvovrsten članek na katerega se res lahko zaneseš. Same dokaze nam je postregel skoraj tako kvaliteten kot finski prispevek.

Ja to je pa res prvovrsten članek na katerega se res lahko zaneseš. Same dokaze nam je postregel skoraj tako kvaliteten kot finski prispevek.[/quote]

goflca, saj mi tudi o Patrijah ne verjameš nič, pa glej si ga vraga, zopet je veliko novega! Ampak zakaj nečeš komentirat????:))))

Mislim, da ste pa eni res obsedeni z gospodom Janezom Janšo in z njegovim obrekovanjem. Ponavadi to počnejo tisti ki imajo svoja dvorišča polna blata…

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

hahaha, Finci nečejo nehat, aneda???

A ti imaš fiksno idejo, da je gospod Janez Janša kriv!!!!

Dej no partijci so ga že imeli zaprtega brez dokazov… in če bi jih imeli bi bil gospod Janez Janša že zdavnaj zgodovina, pa vse do danes niso mogli dokazat NIČ!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

hja sedaj jim bo Kresalaova pomagala!:)))

Seveda pod mentorstvom odvetniške družbe njenega sponzorja…..ampak vseeno se mi zdi, da si bodo tukaj polomili zobe……

Nikomur ni v interesu, da se tale afra v Sloveniji razjasni….še najmanj novi vladi…..če bo nedorečena, bodo zmeraj imeli municijo za obtoževanje…podobno se je že zgodilo…….

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

hehehe, pa ti veš, da bo nova vlada razpolovila število Patrij, ni dinrčkov zanje!:)

New Report

Close