Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a jih imate?

a jih imate?

kdo izmed vas ima na obrazu “smejalne gube”?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

heheh kaj pa je to? hmmm a jamice tud štejejo?

Jaz imam jebalne gube.
😉

Seveda štejejo…sam ne tiste na obrazu,hehe…
😉

hahaha, če bi napisal kaj drugega, bi že začela sumiti, da si je tokrat, namesto tebe, za računalnikom izborila svoje mesto tvoja žena:-))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

kot vidiš, se bo SP angažiral za jamice, jest pa še naprej za smejalne gubice :-))

Če hočeš bit njena prjatlca…pol je ne omenji tuki.
😉

hm…
a pa si ti siguren, da tvoja žena ni v žahti z mojim najdražjim???

Zakaj?A je tvoj mož *****?
😉

ti si pa itak preveč nesexi -dokoncaizprijeni zamee,tak da o luknjah tiho….mislim nesmejalnih…..tuki se obdelujejo sam smejalne

dej k je en p*****lj…hehehe

tudi on sem in tja izraža silno ljubezen in pripadnost tovrstnemu komuniciranju.-)))

…kakšna ironija, Stephi, “najdražji” ??!! Ha, ha, ha,
ja, pa še tako globoko res je. On vedno ostaja naš
najdražji, tako ali drugače. Če nič noče od nas, je še
vedno “najdražji”, saj drago plačujemo to, da je on
naš “najdražji”, kajne?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

zmeraj rečem moj najljubši in najdražji.-)))

Zlasti odkar sem ugotovila, da jeza škoduje moji izjemni lepoti:-)))

Ne kapiram.Sem plešast…

Nesexi?
A sem kdaj trdil,da sem?
Štupida!
😉

ah, hotela sem reči, da tudi moj najdražji ne ljubi preveč tovrstnega komuniciranja:-)

S kom komunicira?

a moj najdražji?
hm..
z menoj, ko me rabi
z mojo mamo
z njegovo teto
s sosedi
z otroki
s prijatelji
:-))))
s 3/4 soseščine.-)))
saj mu ni dolgčas, le tolk trapast ni (kot jaz), da bi komuniciral s škatlo na mizi :-))

dej mir tastar!!!

A tko!?
🙁

In jaz sem zate škatla!?
Že vem,kdo bo nocoj moj….in jaz njen!
Tko!

hehehe, že vidim, da sem odpadla pr teb kot knof od gat .-)))

pa tolk sem računala, da boš reku kej bolj prjaznga:-)))

Štefi?
A si za eno muckanje?
Ti boš žgolela……jaz bom pa….hmmmm…..poslušal.
😉

Sploh ne morem pogledat, če jih imam ,ker sem vedno nasmejana 🙂

New Report

Close