Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a jih imate?

a jih imate?

znam krasno zapeti eno pesmco od Smolarja.
Ampak je rpecej dolga, pa se mal bojim, da bi izgubil potrpljenje, če bi me do konca poslušal:-)

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Ti kar poj……lahko pa tudi žgoliš.
😉

Le glej,da se ti črvi ne zaredijo v njih!
😉

hi hi hi ne ne sem še mlada na stara leta me lahko pa tud pojejo če želijo,bom vsaj tudi ,ko umrem za kaj koristna ..bljak :))

hehehe, si me je težko predstavljat kot “žgoleče bitje”.-)))))))))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Polno ljudi svojo največjo koristnost doseže šele takrat…2 m pod zemljo,hehe…
😉

Ja sam tud 2 metra pod zemlo ni lahko prit….mene že tle na tleh ne pustijo pri miru :))

A na radiotu te majo pa sam za osmrtnice brat,al kaj?
😉

Bi radi pršparal delo za takrat…..
😉

Hi hi hi za pol sam ne vem kdo bo prej …..

aham….ej maš putke ta spodi….mene itak ne šmirglaš…

hehehe, zmeraj tko nardim, da mi jih ni treba brat.
nekako jih ne morem:-)

Putke niso spodi,ampak tam zraven(v kurniku)…..
Sam,da se ve.

A pol Jančija naseksaš, da pride izza šipe tist cajt?
😉

Ti ni še jasno?

joj ne mislim pa misli pa mi ne gre …pomagi

Če jaz pomagam….pol vedno kdo tuli….
😉

aaaaaaaa pol sva pa ista hi hi hi

jANI JE PA BISER.
Takih pa menda ne delajo več Žal:-(((((((((((((((((

sej ni čudn, de je potem šipa vmes:-))

itak……

ena putka gre spat, ker je že tolk ura :-))))

pa lep se mejta :-))

Pa lepo na palco in ne v gnezdo!

Za vsak biser moraš lupino razbit…..

ja..imaš prav……
to je bil pa zlo zlo lep odogovor.

res:-)

Eh…premalo v mojem stilu.
😉

New Report

Close