a jih imate
Mene je v tem salonu zmotilo to,da lastnica,ki tudi opravlja vse storitve ima samo osnovno znanje o koži,ki ga lahko dobiš iz vsake revije.Če jo pa vprašaš nekaj bolj strokovnega pa nima pojma za kaj se gre in se začne izmikati z nekimi čudnimi izgovori.Sem jo vprašala,če hodi kaj na izobraževanje,ker na stenah salona nisem videla nobenega potrdila o strokovnem usposabljanju,pa je rekla da ona pa že ne potrebuje usposabljanja,ker dela to že dosti časa.Na začetku je sicer prijazna,ampak samo toliko,časa da spozna kakšen človek je stranka in koliko je naiven-a Je oseba,ki je polna sama sebe,zase misli da je nekaj več.
Direktorica,ki dela v tem salonu je ena navadna šarlatanka in odvisnica od antidepresivov.
Dragi moji, kozmetični salon Beautyfit v rožni dolini je zakon. Res je, da je gospa tudi meni povedala, da ne ve, kolikokrat bom prišla na strije, ampak meni je to super, saj sem vedela, da ne laže in govori resnico, saj zaraščanja kože res ne moreš napovedati. In kako lahko kar neki govorite, če sploh niste pričeli tretmajev, ampak ste bili samo na pregledu? V glavnem, po 23 tretmajih sem brez strij in grem letos na morje prvič v dvodelnih kopalkah. JUPI, NORO !!!!
Mimogrede, v salonu uporabljajo najboljše aparate od Iskre Medical in na voljo imajo vse najnovejše tehnologije, ki so v svetu na voljo. Prejšnji teden sem končala s terapijami in so že kupili najnovejšo tehnologijo HIFU, mislim,da so prvi v SLO, preverite! Glede na to, da je gospa zelo profesionalna, ampak stroga, ne pišite laži, če vi niste zadovoljni sami s sabo in ona ne pove tisto, kar vi hočete slišati. Jaz sem zadovoljna, vi pa lahko preverite, a ne?
In koliko te je stalo teh 23 tretmajev?Kje si imela strije?A so ti izginile ali so samo obledele in se manj vidijo,?Mi lahko napišeš svoj mail,tu gor da te kontaktiram,ker mene tudi zanima?To sprašujem zato,ker meni je dermatolog rekel,da se strije ne dajo odstraniti ampak se naj bi jih lahko samo izrezalo in mi je čudno,da zna jo to neka kozmetičarka narediti.Za delo z laserji pa potrebuješ tudi ustrezno izobrazbo in šolanje.Upam,da predhodni post ni slučajno napisala lastnica salona kar sama,ker je še malo marketinga v njem.
Predzadnji post je 100% napisala lastnica salona Beautyfit,ker se iz letala vidi,da to ni napisala zadovoljna stranka.Kako pa lahko stranka,kot laik oceni kateri aparat je vrhunski in kateri ne in za kaj se uporablja.Pa da imajo v salonu najnovejšo tehnologijo na svetu to je eno navadno zavajanje.Vrhunski aparati stanejo okrog 100.000 eur in takih še v slovenskem zdravstvu nimajo,kaj šele v nekem majhnem kozmetičnem salonu.Pa HIFU metodo uporabljajo že nekaj let v plastični kirurgiji,ker sem jo sama izkusila.S tem postom si je naredila samo medvedjo uslugo sama sebi,ker očitno zavaja.Jaz jo bi prvo vprašala kaj je po izobrazbi,ter da naj mi predloži vsa dokazila o njej.
Ima že katera izkušnje z novo HIFU metodo,ko jo izvajajo po novem v tem salonu?Res daje tako učinkovite rezultate,kot pravijo?Verjetno kolagen,ko ga vnesejo v kožo ni trajen in se s časom koža spet povesi in je potrebno ponoviti terapijo,kar pa na dolgi rok stane ,kar nekaj denarja?Videla sem slike,ki so jih objavili po metodi z to terapijo,ampak se mi zdijo nekatere neverodostojne in prirejene,če jih dobro pogledaš.Ali menite,da se je prvo glede tega,če se to izplača bolje posvetovati s plastičnim kirurgom ali pa dermatologom,ker imajo več izkušenj in višjo izobrazbo?
Hifu metodo vam ne priporočam,ker ni to tisto za kar jo predstavljajo.Sploh bi se izogibala raznih kozmetičnih salonov,kjer mislijo da znajo vse.Slike o rezultatih HIFU-ja na spletni strani salona Beautyfit niso pristne.Če dobro pogledamo je obraz na 1 slik starejše ženske zasenčen na 2 je pa bolj osvetljen,kar omili globino gub.Na slikah nog pa sta na vsaki sliki nogi različnih oseb.Cene v ceniku tudi nimajo natančno določene(od 250 eur navzgor),kar pomeni da si jo lahko po potrebi prilagajajo.Svetujem vam obisk kakšnega dobrega dermatologa ali pa ordinacijo,kjer se ukvarjajo s estetsko kirurgijo,kjer imajo tudi metodo HIFU in še mnogo drugih metod,ter vam lahko priporočijo najboljšo glede na vaše potrebe.Imajo pa tudi neprimerno več izkušenj z delom na tem področju.
Beautyfit salon = nateg
Direktorica,ki vodi salon Beautyfit je pravi hudič v človeški podobi.Je zelo zvita in zavaja vse pa vrsti samo,da pobere stranki čim več denarja,ker ponuja tretmaje,ki jih stranka sploh ne potrebuje.
Kozmetični saloni so za lenuhe,ki se jim ne da ukvarjat s športom in jesti pravilne prehrane,zato raje hodijo na anticelulitne tretmaje ter druge “lepotne” tretmje ter jih drago plačujejo in upajo na čudeže.Za vsak cilj v življenju se je treba potruditi noben dober rezultat ne pride zlahka in pa bližnjici.
Če imate kakršne koli težave s kožo morate za strokovno mnenje kako rešiti težavo vprašati prvo zasebnega dermatologa,ker po mojih izkušnjah oni najbolj objektivno in odkrito povedo kaj se splača narediti,česa ne in kaj lahko narediš.Ker v kozmetičnih salonih te pogostokrat zavedejo in prepričujejo v tem smislu”za vašo kožo bi bilo dobro,tudi,če bi naredili tudi to in to” ,čeprav v resnici ni potrebno.Zato vedno prvo pojdite v dermatološki center po strokovno mnenje pa naj si gre ta brazgotine,znamenja,strije,gube,botoks ali karkoli drugega.
Ne razumem kaj v salonu Beautyfit mislijo s tem da že 15 let z novo metodo odstranjujejo strije.Kako je pa lahko sploh rečejo metodi da je nova,če jo pa uporabljajo že 15 let.Kakor jaz vem se strij ne da odstranit z ničemer.
Kozmetični saloni s svojima “čudežnimi aparaturami” so en velik nateg,zato jim ne nasedajte.To je navadna kraja denarja ljudem,ker prodajajo meglo za velik denar.Denarja pa ob nezadovoljstvu z rezultati seveda ne vračajo.Sram jih je lahko.
Tale lastnica iz Beautyfita že na slikah izgleda bolj ciganske sorte,zato se ne čudim da ji toliko ljudi ne zaupa in jo kritizira.
Iz izkušenj lahko povem,da se strije ne dajo odpraviti 100%,kakor obljubljajo kozmetični saloni.Na koncu vedno pride do izgovorov zakaj se ni dalo odstraniti v smislu “očitno je vaša koža taka”, “ne vem zakaj pri vas niso čisto izginile”.Če bi se še 1 krat odločala za odpravo strji,bi plačevala samo polovično ceno tretmaja in bi na koncu plačala vso razliko.če bi bili rezultati zares takšni kot so jih obljubili,če so tako prepričani v učinkovitost svojih aparatur.
Zanima me če je že katera bila na odstranjevanju strij v salonu Beautyfit in koliko stane posamičen tretma?Sem že gledala na njihovo spletno stran pa mi je čudno,ker nimajo javno objavljenega cenika svojih storitev tako kot ostali saloni,da bi videla ceno.Vesela bom vsake informacije glede cene.
Pozdravljena, ce vas strije tako motijo, jaz si jih odstranjujem pri gospe Blanki v Beautyfit salonu. Je edina ki strije zares odstrani, z laserjem in raznimi kremami pa to ni mogoce, s casoma zbledijo ampak se vedno so vgreznjene. Zame je bila edina Resitev 100% odprava strij pri Blanki. Upam da semvam kaj pomagala. Jaz sem zelosrecna,da sem nasla salon, ker sem ze mislila, da sem za vedno zapecatena s strijami.
Lep dan se naprej.
Jaz nevem kaj so se vam tako zasrali? Res pa je da od ene terapije ne gre nic dol. Saj se koza zarasca, karje tut logicno, da od ene same terapije tudi nic nebo.
Jaz pa sem zelo zadovoljna z njimi.
Pozdravljena, jaz si strije odstranjujem in sem presrecna ker dejansko vidim, da strij ni vec.Najbolj so me motile vgreznjene, ki pa jih noben laser nebo odstranil. Jaz sem sla kar na posvet in sva potem zaceli tudi delat. Odvisno je tudi odkolicine strij in kje so.
Lp
Anja1234 in soncek1m.Napisali sta,da si strije odstranjujeta v tem salonu, obenem ste pa tudi napisali tudi,da jih nimata več.Ne razumem,vas kako veste da vam jih bodo zares čisto odstranili,če ste šele na začetku ali sredi tretmajev.Meni se zdi da je te 3 komentarje napisala,kar gospa Blanka sama,ker so hudo kontradiktorno in zelo zmedeno napisani.Saj v nekaterih komentarjih piše,da ima gospa težave z antidepresivi ter da se včasih čudno obnaša in tudi iz tega vidika je težko zaupati svoje telo takemu človeku.Jaz jih sicer imam po trebuhu in se bom verjetno najprej odpravila po strokovno mnenje k specializiranemu dermatologu ter se nato odločila kako in kaj,ker gre za precej drago zadevo in nočem,da bi me kakorkoli opeharili.
imam jih od prve nosečnosti dalje, pa kaj, saj mi tudi kg ne grejo več dol, nič takega. Vi kar redno delajte vaje vsaj 20 min na dan in pazite na prehrano in to je to.
Bravo se strinjam s zgornjim komentarjem.Vse je v gibanju in predvsem pravilni prehrani.To sem dojela tudi sama.Res pa je da moraš biti discipliniran. Samo malo se je potrebno potruditi in preznojiti in nato je tudi počutje boljše.Vse ostalo je metanje denarja stran.Najbolj smešno pa je da vsak kozmetični salon sam sebe hvali,češ da tisto kar delajo oni je edina učinkovita metoda.Take kozmetičarke so patološke lažnivke,zato ne nasedajte prevarantom.
da vam bodo v kozmetičnem salonu čudežno izboljšali izgled vaše kože,glede na to da uporabljajo aparature,ki so izdelane na Poljskem, Kitajskem ali kakšni drugi eksotični državi in jih potem podjetja,ki prodajajo ali dajejo v najem kozmetično opremo salonom tržijo pod svojim imenom.
Sama sem na obrazu preizkusila tako HIFU metodo kot globoki kemični piling z laserjem v dermatološkem centru.In iz prve roke lahko povem da se rezultati z HIFU metodo nikakor ne morejo primerjati (so mnogo slabši) z tistimi v dermatološkem centru.Sicer je bil poseg v dermatološkem centru za 80 evrov dražji,ampak učinek pa neprimerni boljši.Sicer je vsak hvalil svoje tako kozmetičarka HIFU kot dermatolog kemični piling.Žal mi je samo,da se nisem prej bolje pozanimala,ker je logično da se znanje kozmetičarke ne more primerjati z znanjem specializiranega dermatologa,kar se kože in posegov na njej tiče.
katerikoli kozmetični aparati oddajajo sevanje,kar škoduje vašemu telesu.
Forum je zaprt za komentiranje.