Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A kaj prdite?

A kaj prdite?

Če da, kakšni so občutki? Čutite olajšanje, stisko, vam je nerodno..?

Kje najpogosteje prdite? Doma, na delovnem mestu, na stranišču, zunaj..?

Kako prdite? Glasno, ali pa morda spuščate tiste hinavse tihe prdce, ki zelo smrdijo?

Razpišite se malo.

:)))))))))))))))))

No, bom zase povedal, če je drugim nerodno.

Prdim ponavadi doma, ko sem sam. Vzamem si čas sedem in se prav z užitkom sprdnem. Včasih glasno, v rafalih, ponavadi pa tiho in spustim dimno bombo.

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A je sploh še kak moralist na tem forumu,da nas ustavi?
🙂

Pri tihih prdcih imajo vsaj tudi gluhi kaj od tega, ne?

(Hecam se. Upam, da nisem koga prizadela. Če pa, nisem namerno!)

Eno anekdoto op mojem pokojnem stricu bi napisal:

So igral karte v eni betuli dol v SLO Primorju.Pa je en od špilarjev nonstop vstajal,hodil ven in vsakič,ko se je vrnil,je prismrdelo.Pol pa moj stric popizdi in mu reče:
**** Prdni tukaj in pol ga nesi ven,ne pa da prdneš zunaj in smrad prineseš noter!
🙂

Kej dans te napenja, da si tak post spustu? ;)))
A si se fežula nabutal?

papa

Skuta in čuompe nardijo tudi jedrski reaktor iz črevesa!
;-))))

Spet sem prdnil.

A veet kak fejst smrdi???:-)))

Jakec ne seri!

heheheh..kolega ni boljšega kot on dolgi globoki:

prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

lep dan

a veš tisto, en dover prdec odtehta deset dohtarjev…hihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

Spider…tema…ki ti je pisana na kožo…pravokativna ko hudič;))…in malo se ti jih je zaupalo..le zakaj neki…ja baje…to ni lepo…hihihi…ampak…jaz tudi vcasih spustim kaksnega golobcka…potiho…in zacuda ni neprijetnega vonja…pač tako je…in potem se pocutim lepo…tako kot vsi…Sreco pa imam, da je to zelo redko…kaj vem…baje imam zelo okej prebavo in prehrano…. ce pa bi me mucili uni ta hudi vetrovi…bi se pa diskretno umaknila tja nekam, kjer ne bi motila nobenega in se olajsala…hihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Moj ta prvi šef je take na šihtu spuščal,da sem bil ziher…da če bi tisto energijo priklopli na radiatorje…bi lahko ves office ogreval…s smradom pa vso konkurenco tam okrog pobil!
😉

New Report

Close