Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A kaj razsaja

A kaj razsaja

Sem z hudo vrtoglavico ze 12 dni cez cel dan in zelooo utrujena. Sicer naj bi dobila menstruacijo jutri ampak vseeno…

Vrtoglavico imam cez cel dan..utrujena zelo..zeham cez cel dan..boli me vrat in hrbtenica..

Lahko vrtoglavica od stresa? Bi bilo nekako logicno ce me boli cel vrat oz.vrtna hrbtenica. Pa se pozabila sem omeniti glavobol ki je prav tako vsak dan prisoten ampak blag.

Voda je mocno klorirana v ljubljani polno je podobnih simptomov. Prasanje je kaj naj strezejo kupuj stekleniceno vodo.

To imam danes tudi jaz in nizek pritisk,meni se zdi,da nas skoz zastrupljajo,po mojem je neki v zraku,tudi soseda boga

Jutri je prazna luna, mogoče zaradi tega. Mogoče pa res zaradi menstruacije. Pij železove šumeče tablete.

Je pa tudi visoka vrednost pm delcev v zadnjem času.

( https://www.arso.gov.si/zrak/kakovost%20zraka/podatki/dnevne_koncentracije.html )

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7584, 19.02.2023 ob 14:03

Voda je mocno klorirana v ljubljani polno je podobnih simptomov. Prasanje je kaj naj strezejo kupuj stekleniceno vodo.

Kako veš to o vodi v Lj – je kje objavlheno? Lahko napišeš še kaj več o teh simptomih? Sama tudi vem, da nas je nekaj že par dni brez posebnega razloga utrujenih in slabo spimo.

Še odgovor avtorici: 12-dnevno vrtoglavico ne bi pripisovala menstruacijo. Čeprav se mi zdi to z vodo čisto možno, bi vseeno poklicala zdravnika.

manj alkohola in več vode pij

New Report

Close