Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a kdo ima C3 PICASSO???

a kdo ima C3 PICASSO???

Razmišljam o nakupu omenjenega avtomobila. Ga kdo ima? Izkušnje? Mnenja?

kod si?

koroška

Odličen avto, ga imam že eno leto in sem zelo zadovoljna.

mi bežimo od citroena. sicer imamo C3 pa smo tako razočarani (tako nad avtom, kot nad servisom), da nočemo nobenega citroena več.

preden ga kupiš (novega ali rabljenega), pojdi na probno vožnjo. Obvezno.
Mi smo razmišljali o C4 grand picassoju, lep nam je bil kot strela. Na probni vožnji sem skoraj bruhala od tistega guncanja levo, desno, gor dol. Od takrat moram reči, da voznike Citroena kar malo drugače gledam………

Mi pa že celo življenje vozimo samo citroene. vedno zadovoljni, jih pa redno servisiramo. s servisom same dobre izkušnje.

Res pojdi na poskusno vožnjo. Potem boš razmišljala samo še o tem, katero barvo bi. Jaz sem ga vozila nekaj dni in ti ga lahko samo priporočim. Po pravici povedano, ne vem, kaj bi lahko bolje dobila za ta denar. Ne, pa ne delam za citroen.

Tudi meni so zanimi ljudje v Citroenih. :)))

Pri vsej poplavi lepih, dobrih avtomobilov se nekateri odločijo za citroena!?!

Mi imamo nov Renault grand scenic, prej pa vw passat, pa sta oba super.

No, vsak ima svoj okus.

Men so pa tok čudni ljudje v renojih. pa tolk lepih avtomobilov. ah.

ha ha če bi vsaj napisala, da imaš avto ne pa scenica. Pa nimam ne renaulta ne citroena.

pravijo, da je tudi samokolnica uporabna in poceni, pa ji še vseeno ne rečemo avto :))) drugače pa, malo poglejte statistike nesreč in njihovih izidov, si boste kar premislili glede takšnih in podobnih znamk kao “avtomobilov”

Upam da ne boste zdaj prešaltali na renoja ali pižoja…to so šele jajca…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Če je črne barve,pa kakšne lepe feltne gor,je avtoček k treba.;)

[img]http://www.shrani.si/f/2W/Q5/4UjqnSc4/c3.jpg[/img]

Jaz sem se poslovila od evropejcev, čist vedno kake težave.

Zenkrat dela japonček, kot urca. Imam ga eno leto!

Dober dan! Jaz bi pa vprašal če mi lahko kdo pove za renault grand scenic-ka kaj pomeni na levi strani ko ima ročko za luči tist ko piše na koncu auto.Hvala za odgovore.

New Report

Close