Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a kdo kaj sploh ve o tem človeku, ali ima otroke, ali je bil poročen

a kdo kaj sploh ve o tem človeku, ali ima otroke, ali je bil poročen

ali kdo kaj ve o izbrancu Tine Maze?

Zakaj pa bi bilo to pomembno?

Bi mu to štela v plus ali v minus?

Mene tudi zanima

Je za pohvaliti njegovega očeta, ker ga je kot Italijana vpisal v slovensko šolo v Gorici, da si bo razširil obzorja. Ena od babic ali mogoče prababic je bila Slovenka. Doštudiral je v Rimu. Že pred časom je bil v Delu objavljen fajn intervju z njim. Ostalo me ne zanima. Očitno je dober kondicijski trener, kar pa imata v privatnem živjenju s Tino Maze, je njuna stvar.

Po zlati olimpijski medalji bosta gotovo imela fantastičen seks.

Med ličenjem in friziranjem se je z dekleti pogovarjala, kot bi bile dolgoletne prijateljice. Zaupala jim je, da jo vso sezono zebe in samo čaka, da jo vsa podhlajena mahne v tople kraje in med palme.

Tina je tudi potožila, da je večkrat tarča zlobnih jezikov, češ kako ji lepo, da je ves čas s svojim ljubim, a pravi, da sploh ni tako. »Pozimi sva zgolj trener in njegova varovanka, ki ju družita le ljubezen do dela in popolna predanost smučariji. Pozimi je med nama res napeto, pride celo do obračunavanj. Poleti pa sva res par,« je povedala.

In tudi letos sta si z Andreo takoj po koncu sezone dala duška na Havajih (razočarala pa sta največje romantike, ker se tam nista poročila), zdaj pa bosta pogosto v Italiji.

»Andrea mi je v življenje prinesel veliko lepih stvari, ne le pravi trening, tudi italijansko dimenzijo,« pravi Tina, ki, mimogrede, ta jezik tudi že izvrstno govori, in še doda, da je ob Andrei in njegovih italijanskih prijateljih postala bolj odprta in komunikativna in da so jo šele oni tudi naučili uživati v hrani in pijači.

Saj ob nekom se mora kaj naučit, ampak saj gleda samo v njega. Treningi on, postelja on, hrana on, počitnice on, prijatelji njegovi. Kdaj pa naj spozna katerega bolj sebi primernega?

Zanimivo, kako nekatere razmišljate, da tisti, ki smo že dali nekaj skozi, nismo več v ožjem izboru ….

Lepo pišeš. Zdaj pa še kaj o svojem življenju prispevaj. Tale Tina mi je že dolgočasna. Po moje imaš ti pikantnejše zgodbe iz lastnega življenja v rezervi. Saj te itak ne poznamo, tako da se nimaš česa bat pred sosedi. Kar pusti svoji pripovedni žilici svobodo…

Star je 32 let. Mislila sem, da je nekje zelo blizu 40. Študiral v Rimu, mislim, da je obiskoval slovensko SŠ v Gorici. Ostalo-več ali manj povezano s smučanjem.

Andrea Massi bo star 45 let.

v glavnem: grozno antipatičen tip mi je
Nič privlačnega ni na njem, tista očala so mi odurna, njegov resni, posmehljivi fris je ogaben.
Ampak saj pravijo: plus in minus gresta skupaj
Upam da res
Želim jima vso srečo

Jz sm tud radoveden, kdaj bosta otroka imela, če morda že veste?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Me zanima kaj bi rekel, da ti hči domov pripelje enga 16 let starejšega

Ja, tudi mene zanima, kdaj bodo otroci, ampak vsevedne MONE bodo še to povedale, kmalu, sam počakat je treba..ena bo že izdala veliko skrivnost..

Me zanima kaj bi rekel, da ti hči domov pripelje enga 16 let starejšega[/quote]
se ti zdi, da imaš kako izbiro, ali se lahko samo sprijazniš s tem?
sestra je tudi pripeljala domov in se poročila s 15 let starejšim.. pa še brez dnarja je bil in še vedno je…

….na Koroško, k Tini domov, Andrea Massi ne sme. Njen oče ga ne more videt. Baje prespita v hotelu….tako pravijo domačini. Tudi meni strašno antipatičen, vsaj obril bi se lahko, ko je pred kamerami. Ampak Tini tako paše….

Kako sta si priimka podobna. Se kdo tu ukvarja z izvorom priimkov? Imata imeni isti izvor?

tip ima pestro življenje, nazadnje tole:

Med njima je kemija, ona navzven deluje ko Pika Nogavička, vendar v samem bistvu je šarf ko čili, on pa deluje zbegan vendar je tudi prekleto avtoritativen (to pa Tina potrebuje, da jo nekdo nadmudri).

Prav vesela sem za njiju, da sta našla sorodno dušo 🙂

Andrea Masi – Wikipedia, the free encyclopedia
en.wikipedia.org/wiki/Andrea_Masi Cached
Andrea Masi (born 30 March 1981 in L’Aquila)

No, vsi skupaj pa le niste odgovorili na vprašanje. Meni osebno se zdi ta tip prestar zanjo, pa tudi ni niti lep, niti simpatičen. Ampak, važno, da sta onadva zadovoljna.

kolikor vem, ga ona konkretno nadmudri… krožijo zgodbice, kako ga je sredi noči vrgla iz hotelske sobe…

Massi ne pokaže nobene ljubezni do Tine,in to me zelo moti, lahko bi jo vsaj kdaj objel,poljubil,tako pa se mi zdi ,da mu ni nič do Tine ,je hladen ko špricer,ona pa željna ljubezni.Nista lep par in upam da bo Tina našla takega ki jo bo vreden!

Andrea Masi – Wikipedia, the free encyclopedia
en.wikipedia.org/wiki/Andrea_Masi Cached
Andrea Masi (born 30 March 1981 in L’Aquila)[/quote]

Ta je Masi, tale od Tine je pa Massi.

Lepo

Podpis!

New Report

Close