a kdo pije čaj iz konoplje?
Vem da naša soseda pije iz doma gojene konoplje,ne vem kako to vpliva na njeno zdavje,na obnašanje pa vem da katastrofalno,ima privide in fobije da se ji zelenjava krade z njenega vrta,ter nonstop napada sosede da se uničuje njena lastnina,čeprav ima nastavljene kamere.Mene bi zanima konopljina smola,ampak če se dobi legalno,za bolnika z rakom.
pozdravljeni,
sicer malo z zamudo odgovorjam. Jaz pijem konopljin čaj Hemplight. https://bit.ly/37Q4X8L
Konopljin čaj je super zadeva kar se mene tiče… Problem je sicer ker so nekateri čaji polni semen in stebel… Velikokrat sem kupoval kar od prijatelja na kmetiji (imel je mlad konopljin čaj)…sicer zaloge kar hitro poidejo, ker je dobra kvaliteta…drugače pa zdaj pijem konopljin čaj od Hempike[/url] in sem kar zadovoljen – tako z okusom kot učinkom 🙂
Imam pa eno vprašanje…v njihovem prispevku – konopljin čaj[/url] – sem zasledil tudi čaj iz konopljinih korenin… a je tak čaj kdo že poizkusil in lahko kaj več pove o tem? Sem ga želel narediti lansko jesen, ampak sem dobil korenine od kolega kateri je uporabljal anorganska gnojila za gojenje, pa si nisem upal, da ne bi bilo kakšnih neželenih učinkov…