Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A kdo pozna? Stanovanja LJ

A kdo pozna? Stanovanja LJ

Ko to berem, mi ninjasno kdo bi želel tako zelo preplacat streho nad glavo. Da bo v stisnjenem naselju, bloku, ki plesni, nori gužvi na cesti, brez vrtca, brez zdravnika, z uro do drugega konca mesta…Pa vi niste normalni. Sem potem raj v Zasavju, res.

Odgovor na objavo uporabnika
Ko, 27.08.2024 ob 04:42

Ko to berem, mi ninjasno kdo bi želel tako zelo preplacat streho nad glavo. Da bo v stisnjenem naselju, bloku, ki plesni, nori gužvi na cesti, brez vrtca, brez zdravnika, z uro do drugega konca mesta…Pa vi niste normalni. Sem potem raj v Zasavju, res.

Sin je kupil stanovanje, sicer ne v opisanih blokih, pač v Črnučah, lansko leto. Vrtec so dobili takoj, ga mala že obiskuje, knjižnica je luštna, tudi tam sta s snaho redni stranki, trgovina čez cesto… Dostavljajo vso hrano v Črnuče iz restavracij v Lj. Izredno lepo okolje za sprehode, tudi bazen imajo poleti…Je pa res, da onadva večinoma delata od doma in se nikamor ne vozita. Če hočejo v center, se niti ne matrajo z avtom, ampak gredo z busom. Tamala uživa na busu, pa še v 15 min so tam. Za manjše odhode v mesto imajo električni moped. Njim je idealno.

Komarji in klopi. Tam jih je polno ker je ogromno vlage. Črnuče niso Ljubljana. Primestni promet. V času šole je gneča nepopisna.

New Report

Close