A kdo proda veslaško napravo?
Moj mail:
katarinca.vrabec@gmail.com
Gledala sem tegale:
http://www.olimpus-shop.si/index.php?route=product/product&path=238&product_id=1425
in River
Vendar je zelo zelo drag, ne vem pa, koliko se splača vzeti tiste cenejše. Kaka izkušnja? Smo pa tovrstni začetniki – vsa družina bi delala.
Jaz imam točno tega, ki si ga prilepila – ni primerjave z delom s klasičnimi, na katerih sem delala 1 leto v fitnesu na Concept2, pa ni primerjave. Je vreden nakupa. Saj lahko kupiš tudi na obroke.
Je pa tako, kvaliteta in učinkovitost stane – in tudi tehnologija gre naprej, predvsem v tej smeri, da pravilno obremenjuješ sklepe, da ni deformacij, kar je lahko na veslaču hitro, predvsem v predelu hrbtenice in kolen – in vodni upor je pri tem najboljši. Nebi pa napisala, če nebi imela kar nekaj izkušenj s klasičnimi že prej in sedaj z vodnim veslačem. Zame najboljša kardio naprava.
Samo a ni concept 2 en šebolj profi?
A je tista posoda za vodo plastična? Je kaj občutljiva, ker mi bi ga premikali iz enega prostora v drugega. Zaenkrat imamo tak namen ali bi ga pa vsaj po dnevni premikali – zložili pokonci v nek kot. Vem, da če bo romal v klet, bo bolj sameval. Gor pa vem, da se bomo grebli – enako je s kolesom.
A si ti že zadnjič pisala, da dela na njem pri vas vsa družina?
Ja, dela nasa druzina vsa gor-je neprestano v pogonu, se nima casa prah gor nabirat
Ta nas je iz modelnega leta 2013, je nadgradnja modela 2010, ko so masino se izboljsali.
Je pa tako, dokler na vodnem ne preizkuseis, ne ves, kaksna je razlika-neprimerno, v plus.
Pa vodni so bolj za doma, nobenka ropota, rozkjanjna masine, tijo deluje, samo voda sumi, ravno tako, kot bi veslal na vodi:-) Jaz delam vcasih ob pol sestih zjutraj,zunaj na terasi, pa nobenega ne zbudim, ne nasih, ne sosedov.
To je vsega skupaj teza 37kg+19 litrov vode, postavis lahko pokonci, premikas brez tezav, ker ima na delu pod posodo kolesca, samo dvignes tam, kjer je sedalo.
Mene je prepricano to, ker sem lahko prej ta vodni sistem in masino dobro preizkusila, sicer v tujini, ker ne vem, koliko jih imajo po Sloveniji. Poizvedi in preizkusi kje v Sloveniji, pa bos videla, ce ti ustreza. Zagotovo oa niso modna muha, nikakor ti vodni.