A kdo prodaja hišo v LJ ali bližnji okolici?
Kupili bi manjšo novejšo hišo na kakšni mirni lokaciji v Ljubljani ali bližnji okolici, pa se na netu ne prodaja nič pametnega. Ali so ogromne haciende za milijon EUR ali so kakšne stare 3-nadstropne iz šestdesetih, sedemdesetih let…. Ali pa kakšne sicer nove, ampak vrstne, nabutane ena zraven druge kot sardine, da še parkirati nimaš kje.
Skratka če kdo proda ali pozna koga, ki bi prodal kakšno lepo družinsko hišo se javite, bom objavil kontakt.
To ti je najbrž predaleč?
https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/tabor-hisa_6140799/
Slabih 40km ni ravno velika daljava, če nisi polž brez hišice…
[/quote]
Ni daleč, če se ti ni treba voziti na primer v službo v LJ in če nimaš otrok, ki v LJ obiskujejo šolo. Drugače pa verjetno nikomur ni ljubo, da mora zaradi vožnje vsak dan izgubiti nekaj ur časa. 40 km po Štajerski AC a prometnih konicah namreč ni malo.
Ni daleč, če se ti ni treba voziti na primer v službo v LJ in če nimaš otrok, ki v LJ obiskujejo šolo. Drugače pa verjetno nikomur ni ljubo, da mora zaradi vožnje vsak dan izgubiti nekaj ur časa. 40 km po Štajerski AC a prometnih konicah namreč ni malo.
[/quote]
Šolo imajo tudi v Taboru, delo se pa tudi na Vranskem dobi.
Malo bolj brihtni pa itak lahko delajo od doma, tako da ni treba ravno ob “konicah” gužve delat.
Tele hiše v Taboru so vrstne in res “nabutane kot sardine”, kar je avtor posebej izpostavil, da si tega ne želi. Pa Tabor tudi ni okolica Ljubljane. Tabor je Štajerska.
Sicer je meni osebno v Taboru zelo lepo, bi se z veseljem preselila tja, če bi mi časovno znesla vožnja, a avtor nikakor ne išče tega, kar se tu ponuja.
Sicer pa, avtor: take ponudbe, kot jo ti iščeš, je izredno malo. Pa bi jo tisti, ki smo odplačali stanovanje in si zdaj želimo iti v malo bolj komot, najbolj potrebovali.
Če tam hodiš v službo in se otroci šolajo, in greš samo občasno v Lj, potem res ni veliko.
Vsakodnevna vožnja pa zahteva svoj čas in denar. In čas;)
[/quote]
Šest let sem se vsakodnevno vozil na delo iz Shelbyvilla v Indianopollis, pa sem samo enkrat zamudil v službo, pa še to zaradi res hudega verižnega trčenja na avtocesti.
Razdalja je pa približno primerljiva kot Tabor – Ljubljana, je pa res da imajo tam šestpasovnico, vendar je tudi avtomobilov kar nekaj več.
Časa ti ne vzame bistveno več kot iz Brezovice do BTC-ja, denar za vožnjo dobiš pa na Balkanu itak povrnjen.
Ma kje pa. V Ljubljani za 150.000 EUR dobiš hišo, ki je za podret. Moj domet je daleč preko 200.000 EUR, ampak ponudbe NI. Saj sem napisal zgoraj, so kakšne stare hiše, ali pa kakšni novi dvojčki in trojčki, zgrajeni za trg, ampak to ni to.
Recimo kaj takega, ampak v LJ ali okolici: https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/breg-pri-polzeli-urejeno-naselje-500-m-do-centra-hisa_6112649/. Novejša, ne prevelika, samostojna, z vrtom in nadstreškom za avto.
Vem, da bo cena potem višja, ampak takih hiš na trgu v okolici Ljubljane sploh ni.
Šest let sem se vsakodnevno vozil na delo iz Shelbyvilla v Indianopollis, pa sem samo enkrat zamudil v službo, pa še to zaradi res hudega verižnega trčenja na avtocesti.
Razdalja je pa približno primerljiva kot Tabor – Ljubljana, je pa res da imajo tam šestpasovnico, vendar je tudi avtomobilov kar nekaj več.
Časa ti ne vzame bistveno več kot iz Brezovice do BTC-ja, denar za vožnjo dobiš pa na Balkanu itak povrnjen.
[/quote]
Omenjenih ameriških mest in cest pač ne moreš primerjati s Taborom na Vranskem in Štajersko AC, šestpasovnica gor ali dol. Pri nas se zgodi na AC nesreča, zaprejo vse pasove, tam pa… Pa ne pozabimo, da so v ZDA že tako ali tako ceste bolj kot ne ravne in široke za naša 2 pasova.
Denar za vožnjo dobiš povrnjen samo deloma, časa ti pa nihče ne bo vrnil. Otroci pa tudi niso samorastniki.
Ma kje pa. V Ljubljani za 150.000 EUR dobiš hišo, ki je za podret. Moj domet je daleč preko 200.000 EUR, ampak ponudbe NI. Saj sem napisal zgoraj, so kakšne stare hiše, ali pa kakšni novi dvojčki in trojčki, zgrajeni za trg, ampak to ni to.
Recimo kaj takega, ampak v LJ ali okolici: https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/breg-pri-polzeli-urejeno-naselje-500-m-do-centra-hisa_6112649/. Novejša, ne prevelika, samostojna, z vrtom in nadstreškom za avto.
Vem, da bo cena potem višja, ampak takih hiš na trgu v okolici Ljubljane sploh ni.
[/quote]
Smo jo ravno postavili, a zdaj naj ti jo pa prodam?;-)
https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/bevke-hisa_6178467/
Ustreza vsem merilo: novejša, ne prevelika, parcela, dovolj pomožnih prostorov, dejansko okolica LJ.
Isti kraj, naslednji oglas:
https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/bevke-hisa_6180435/
Brezovica:
https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/brezovica-pri-ljubljani-hisa_6066566/
To je šele prva stran. Pa ne prosim o okusih in ali so te hiše na linku lepe ali ne, niso prevelike, so novejše, imajo tudi celo nekaj zemlje, so v okolici LJ.
Za LJ je pač treba spremenit kriterije, mogoče kak dvojček ali vrstna hiša, zelo verjetno manjša parcela … ali pa pripravit pol milijona, potem najdeš vse sorte, od hiš, ki so samo za podret in zgradit na novo, do hiš, ki so novejše.
Če te morda zanima v Kranju se bo prodajala hiša (kot dvojček ) popolnoma obnovljena 120 m/2 stanovanjske površine 120 m/2 ne izdelanega podstrešnjega dela z lepo skoraj 500 m/2 veliko parcelo na odlični lokaciji lep razgled mirna okolica tri minute pa si na avtocesti
Sporoči če imaš interes da ti povem ceno in napiši svoj mail.
Hvala, vse te poznam. Saj vem, potem vedno pridemo do podrobnosti. Bevke odpadejo, ker so na barju, montažne variante tudi. 300, 400 tisoč EUR je ogromno denarja in težko se odločiš za nekaj, kar ti ne ustreza popolnoma.
[/quote]
Zakaj že montažne hiše odpadejo?
Pred daljnimi desetletji sem tudi jaz rekla, da montažke ne bom imela nikoli. Danes je pa to čisto ena druga zgodba. Sem ponosna lastnica ene take:
Avtor/ica bo očitno moral/a sprejeti nek kompromis. Je čisto ok, da se ponudi tudi kaj alternativnega. Jaz se vozim Lj-Škofja Loka in ponavadi pridem v 30-35 min iz pisarne sredi mestnega kaosa v prijetno predmestje z velikimi parcelami in luštnimi hiškami.
[/quote]
pa jebela no – Kranj, Škofja Loka. Niiiiiista kolica Ljubljane -skontajte…..