Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A kdo s Peg perego vozički ni zadovoljen?

A kdo s Peg perego vozički ni zadovoljen?

Živjo!

Kupujem “mestni” voziček, za po (večinoma) asfaltu. Berem, da je za tak namen najboljši PP. Zdaj pa me zanima, ali morebiti kdo ni z njim zadovoljen in zakaj.

A se ti vozički dajo spustiti v popolnoma vodoraven položaj?

Hvala

Ma imaš vozičkov kolikor hočeš. Cene so pa seveda precej različne, kakšne zahteve imaš in kaj hočeš je pa drugo vprašanje, najbolje je, da se podaš na sprehod po trgovinah in ugotoviš kdo in kaj ti najbolj ustreza.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Meni je bil v redu dokler je bil sin majhen in je ležal v košari oz. prve čase sedenja, ko je bil naslon dvignjen za 45 stopinj in ko je bilo držalo za nogice še dvignjeno. Ko je začel sedet in ko je bil dovolj velik, da smo spustili držalo za nogice je bilo ajd čao! Tisto držalo se je stalno snemalo, za sabo povleklo tisto oblogo od sedeža, da je bil revež čisto postrani. To je predvsem motilo mene.
Mojega moža je motilo to, da je vozil voziček in z vsakim korakom brcal v podnožje vozička: v kolesa oz. v tiste stopničke, namenjene vožnji starejšega otroka. On je moral ta voziček vozit pod kotom, tako da je ful stegnil roke, se nagnil nanj in hodil dobesedno poševno.
A, ja, pa lupinica se nam je na prvem sprehodu snela, se odpela in na srečo sem jo jaz ujela.
Tako, da mene ni prepričal zaradi tega.
Ima pa tudi dobre strani: gre v vodoravni položaj, lahek je, zloži se na marelo in gre tudi v majhne prtljažnike in ja, je mestni, za po pločnikih. Enkrat ko so v našem kraju začeli popravljat cesto in je bilo tam nasuto vse živo, pa je blo za nas konec veselja s sprehodi.

Imela sem pa PP Pramette.

Vozičkov za mestno vožnjo je ogromno.

Kar se tiče pa premetta, smo ga imeli v drugo. Od prvič 3kolesnika z velikimi napihljivimi kolesi, s katerim si prišel povsod 🙂

Mi smo ga vzeli zaradi majhnosti in nas ni razočaral. Jajčko, ko sem pripela ni bilo šans da pade dol. Jaz sem jajčko kar za ročaj dvignila in vedno se je zraven dvignil tudi voziček. Niti 1x ni padla dol.

Sprednje varovalo tudi nikoli ni bilo problem…

Mogoče je bibita naletela na slabega, jaz mu dam samo pluse.

Lp, Špela ************* <http://spela1.moj-album.com> <http://servetke.moj-album.com/album/874923/>

Imam 3 vozičke peg perego in nikoli več ne bi izbrala tega. Sem se jih naveličala. Načeloma so čisto ok, vendar za ta denar dobiš tudi boljše (meni so npr. všeč Jane). So plastični in šlampasto narejeni. Niso trpežni. So pa zastopniki zelo fajn in korektni. Meni se je nekaj pokvarilo po dveh mesecih uporabe in so mi zamenjali praktično celo podvozje brezplačno. No, o tem, da je za malo napako treba vse menjati….pa ne bi. Pač plastika. Moj mož tudi ni navdušen nad vozičkom. No, trenutno uporabljamo še plikota, ki je sicer čisto uporaben, vendar spet obstajajo še bolj praktične marele za enako oz. celo manj denarja.Ko si noseč in si sploh ne predstavljaš kako bo vozičkanje izgledalo (npr. naš drugi otrok še ni- pa je že 2 leti star prespal v vozičku. tako,da kupiš najbolj univerzalni voziček in upaš, da si zadel.

jaz sem bila s Pramette zadovoljna. Prisla sem lahko z njim kamorkoli, tudi po pesku, ce je bil vsaj malo utrjen, dovolj lahek, hitro razstavljiv in sestavljiv, ker sem ga nosila v stanovanje.
Kar me je motilo je, da ni bilo mozno obrnit rocajev oz. sedeza, tako da otrok gleda v smer voznje (v sportni izvedbi), pa tudi to me je motilo samo zaradi sonca in spanja. Tako da sem imela prav neelegantno resitev scipalke in plenicko. Smo pa relativno hitro spodbujali nasega malcka k hoji, tako da ga ze pri kakem letu in pol skorajda nisem vec uporabljala, oz. sem imela se lazjo marelo.

Ja sedaj imam pliko p3 in sem z njim izredno zadovoljna. Ni pa res, da je plastičen temveč iz aluminija, kolesa pa ima gumirana.
Ko smo kupovali voziček, smo naredili celo analizo in prišli do sklepa, da je za nas Peg Perego najboljša izbira.(med kvaliteto in ceno).
Ti ga priporočam. Sicer pa imajo sedaj nov model pri katerem se obrača sedež, pa se kljub temu zloži v marelo. Malo pobrskaj na WWW:mami.si
LP

Ne vem, če ti bo kaj pomagalo – mi smo kupili PP pred 9-imi leti, ob rojstvu starejše hčere in je bil v uporabi do lani, ko se je v njem vozil šesti otrok – ne moj, posojala sem ga prijateljicam, jaz imam dva otroka. Voziček je ostal brezhiben, tudi obledel ni, vsi pa smo uporabljali oba dela, globok in športni del. Saj pravim, mogoče se je kvaliteta kaj skvarila v tem času, tega pa ne vem.

Mi smo imeli pliko3- še enkrat bi kupila istega. Aja, pa sedaj bi ga prodala, če ga kdo želi.

Mi imamo Centro Completo z zimsko nosilno torbo – z eno besedo: zakon. Nima čist tamalih koles, pa tudi ne onih ogromnih napihljivih biciklov, gre po makadamu, gre po snegu, stabilen, pa čvrsto sedišče ima, prej pa ležišče, otroka vidiš ali ne – težko dobiš več vozička za tolk denarja. Pa v vsak avto gre b.p. Pred tem sem imela Haucka in ABC-marelo – ni primerjave!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

mi imamo peg pereggo pliko. meni ni všeč, predvsem zato, ker je res ‘ležalo’ bolj kot ne plastično…(ja vem, ogrodje aluminij itd…)

Jaz bi ti svetovala, da si dobro ogledj predel, kjer bo otroček ležal. To mora biti malo bolj oblazinjeno če mene vprašaš…jaz letga nisem gledala, in mi je žal. Če dam zdaj roko zadaj čutim, kako otroček leži na tej trdi plastiki z x-om zadaj…(pač aluminij, ali kaj je zadaj na hrbtišču)

Ne vem, meni se zdi full too much drag, za tako šlampasto izvedbo!!!

ker to hrbtišče je res trdo. Pa plastično. Poleti mu je, poleg tega, da ga je vse žuljilo v hrabet in glavico, mu je bilo še bedno vroče od te plastike. Nekaj sem reševala s podloženo plenico, a to ni to…trdo je še vedno preveč za moje pojme…

jaz bi definitivno poiskala voziček ki ima mehkejše blago, ne pa plastiko….mi ga bomo pač zdaj pospravili, oz. podarili…Ta voziček je vredu samo za večje kot 1,5 let…in take, ki so res malo časa v vozičku…naprimer za en kratek sprehod-ko se vračate domov, ali kaj takega…Ne pa za dojenčke!!!
Men je 1000x žal, da smo ga imeli….

ne vem, a ostale ste kaj kdaj poiskusile močno prjetei zadaj ležišče …? ste opazile kako je to trdo, ko ležiš na dveh ‘špriklah’? Tisto ogrodje je vredno en klinc…pa tudi plastika, ali ‘kao’ blago, b katero je oblečeno…

Škoda res, da je folk tako nor, da (tko kot jaz) pade na firmo….potem pa vidiš, da si plačal 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} preveč za tak klump.

New Report

Close