Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu A kdo tuki gor pozna kaksnega…..

A kdo tuki gor pozna kaksnega…..

mene zanima č tuki kdo pozna kakšnega doberga tipa črnca? jst si ze od nekdaj zelim sexa z temnopoltim moškim, pa nikol še nism nobenga spoznala pa si full to želim, vedno so me privlačili temnopolti!
😉

Pa-pa

Mislm upam da je vse skupi sam joke a ne..drgac pa sj zdj jih pa tko v Lj kr dost pa bos zihr nasla kksnga v kksnem lokalu pa mislm da ti ne bi smel bit problem ga zapecat ce ti je ze tok do tega.

Kok zanimivo mene pa temnopolti niso nikol privlacl..cist tko fizicno ne.

www.studentarija.net

ne ni joke no! res si zelim spoznati temnopoltega tipa! Sj sm jih u lokalih ze neki vidla, sam so ze mel punco, al pa mi niso bli vsec. Sej mi niso usi črnci vsec, tako k belci ne. No lahko bi bil tud mulat! Folk jst resno mislm!

Če se recimo zapelješ v Udine jih najdeš kolikor hočeš, čakajo na vseh parkiriščih pred marketi ali večjimi centri in prosjačijo. Jaz jim dam vedno kakšne evre. Ma ti ne priporočam, da bi šla v posteljo z njimi. Drugače pa poznam tudi pri nas dva mulata ampak…nimam stikov z njima:). Dej no, a maš kakšno hujšo težavo?

V Globalu ob sredah jih kar nekaj zura na R&B vecerih…. tko da…. Pa enkrat sem v ASu ob petkih celo naletel, da je bla mesana druzba, nekaj nasih punc, pa nekaj crncev, pa je eden se zacel zanimat za eno mojo blont kolegico… tko da ocitno na bjonde padajo pri nas crnci.

hvala za odgovor! bom poskusila u globalu eno sredo in tud u asa bom sla! Ti si edini k si mi do sedaj povedal pameten odgovor! vsi ostali se neki zajebavajo! Pa kaj c so mi črnci useč a je to kej tazga al kuga!? vsak ma svoj okus!
Hvala!

Belina

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sej vem kaj te privlači na njih :-). Če gledaš porniče kaj hitro ugotoviš, da imajo nenavadno dolge… 🙂 🙂 🙂

New Report

Close