A kdo ve kako to mislijo
Ja odlicno, pa imamo spet nacin kako fintirat sistem, a ne!? Sej ukrepi so kr tko mal…za brez veze…
Pa dejte si ze dopovedat, da so ukepi za varovanje vasih/ naših/ njihovih zivljenj!
Ce bi snajperisti cakal na vogalih, si noben nebi upal nosu ven pomolit, ker je pa to neviden virus, pa ni panike..mene ze ne bo, a ne!?
Ja odlicno, pa imamo spet nacin kako fintirat sistem, a ne!? Sej ukrepi so kr tko mal…za brez veze…
Pa dejte si ze dopovedat, da so ukepi za varovanje vasih/ naših/ njihovih zivljenj!
Ce bi snajperisti cakal na vogalih, si noben nebi upal nosu ven pomolit, ker je pa to neviden virus, pa ni panike..mene ze ne bo, a ne!?
[/quote]
Dokler nenujna proizvodnja še laufa je itak vse brezveze.
[/quote]
Zunaj te ni treba biti strah nobeneih virusov, niti bakterij, ker jih praktično ni na svežem zraku! V zaprtih prostorih je bolj nevarno, zato se splača pred trgovino nadeti masko in rokavice.
Med 8. in 10. uro imajo prednost ogrožene skupine, ker je trgovina še razkužena in je manj možnosti, da se kaj prenese.