Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas A kdo ve kje bo zdej pokal, pa kdaj bo žreb?

A kdo ve kje bo zdej pokal, pa kdaj bo žreb?

A se že zdej kj ve kje bo pokal ker baje da ga ne bo u Portorožu? Aja pa kdaj bo še žreb!

NEKAJ SEM SLIŠAL DA BO TA TEDEN ŽREB,IGRALO NAJ BI SE NA TABORU…

žreb nevem kdaj bo baje pa bi se igralo v portorožu na plaži

Ja, pa bejbe z velkimi joški nas bojo masirale!

Pa pivo bo zastonj!

Pa koleščke za na pesek nam bo zveza častila!

+presenečenje!

Za zreb nevem kdaj bo igralo se pa bo na taboru kr v portorozu niso nc ustimal a ne

Mike: točno tko… Za portorož (pa vmes še piran) se je gofljalo nonstop potem pa se ni nič zrihtalo…
Čeprav po nekaterih informacijah, ki sem jih slišal za to ne gre kriviti samo zvezo ampak tudi lokalne mogotce na primorskem, ki so postavili slabe pogoje (v stilu – vi vse plačajte, zorganizirajte itd., mi bomo pa pijačo prodajal)

Anyway – pokal bo na Taboru, v primeru dežja pa najverjetneje Gradiant, tako kot je zdej že prišlo v navado 😉

helou…
kaj pa ti veš konju J (adan) #99,če o zadevi nisi dobro obveščen,raje mouči,kot pa da kvasiš klamfe…

trenutno na obali ni primernega igrišča za inline hokej,zato bi ob postavitvi le tega (npr. izposoja iz italije,poleg tega pa še vsa potrebna dokumentacija,ki je potrebna za prevoz čez mejo,pa najem prostora za postavitev….) vse skupaj bili preveliki stroški,pri katerih pa “ZVEZA” nebi dala niti ficka!zakaj pa so ekipe plačale ligo,kdo požira denar???

KJE BI RADI IGRALI?na PLAŽI?tam je mivka,ki jo je potrebno določeno količino odstraniti,da na trdo podlago postaviš nosilce,pol šele plastika,pa banda…
na stvari se je delalo nekaj časa,vendar kot že rečeno je zadeva odpadla do časa,da se jo lahko postavi drugam.
kaj ima pri tem HK PIRAN?
kot je znano ima “ZVEZA” načez organizacijo,ne pa klub brez svojega igrišča,ki je najbljiže kraju dogodka,čeprav je pri zadevi skušal pomagati po najboljših močeh.

no,ljubljanci oz. drugi nergači, ki se glasite?v lj je veliko ekip,zakaj vse ne organizirajo turnirja?zakaj nimajo igrišč?pa dejte to postavt,k je tko izi?!?

SLABI POGOJI…kako naj si klubi,ki igrajo v slovenskem prvenstvu privoščijo da bi plačali za organizacijo toliko denarja,ko pa se točno ve,kako je v sloveniji in njenem športu težko priti do sponzorjev za profesionalce,kaj šele v “KMEČKI DRŽAVNI INLINE HOKEJSKI LIGI” – ORGANIZACIJA. in kaj naj ima od tega klub,lastno zgubo,kakšen dobiček s pijačo na plaži,pri vseh lokalih in trgovinah…LJUDJE STOPITE NA REALNA TLA…MOGOČE BOSTE KDAJ IGRALI NA PLAŽI,MORDA NAD MORJEM ALI CELO NAD OBLAKI…

in ti UTIČEK,ali kar že pač si J #99,pa mi pojasni kakšno mafijo imaš v mislih (portorož,piran)?
in kaj se je v tem nonstop goljufalo?

boys,prosim brez zamere,pa upam,da je zdaj kaj več jasno zakaj je stvar žau odpadla!
LP!

Hey!
Sorry če sem karkol takega napisal da sem kogarkoli razburil (kot vidim sem #327 užalil s tem), v mislih okol “gofljanja” sem pa imel samo te čenče, ki krožijo naokoli med hokejisti – ko en pride pa reče “ja jst sem pa slišu da bo to v piranu na Tartinijevem trgu, ne v portorožu”, pol en reče “to bo v portorožu”, pol tretji reče “ja pa na plaži bo”, pa spet četrti “ne, v Luciji bo na tistem raz*** igrišču” itd.

Vbistvu edina informacija ki je prišla do mene in ki jo je že nekaj folka (tudi pristojnih za to) potrdilo je ta, da bo pokal na Taboru… Obrazložitev je bila “dol na primorskem ni zneslo” – tko da pod to si lahko predstavljaš marsikaj – lahko da se ni uspelo uskladiti, lahko da je premalo časa, lahko da ni denarja, lahko da ni kajjazvemčesaševse…

Vse ostalo okoli te pijače pa to so pa samo stvari, ki jih slišiš tu in tam … Kot “lokalne mogotce” nisem imel v mislih HK Piran ampak občino ali kdorkoli že je tam tisti, ki “požegna” oz. izda dovoljenje za organizacijo take zadeve. Namreč točno to sem jaz slišal o HK piran pri tem ni bilo govora. Slabi pogoji so torej po mojem to, da ti občina reče “ja, lahko organizirate, mi bomo pa pijačo prodajal” (in nafilali občinski proračun), medtem ko dobri pogoji bi pa bili, ko občina reče “ja, lahko organizirate, imate proste roke, vam zrihtamo objave oz. najave tega v raznih lokalnih časopisih/radijskih postajah, ….”, obenem tam piše “sponzor občina XY” itd. Kakršen koli dogodek je namreč nek plus za občino – ne sicer tak kot če pride Venus igrat tja tenis, pa vendar… no dosti o tem…

Kot pravim, vse karkoli sem že napisal je na podlagi tega *kar se sliši naokoli* in nič ni preverjeno – take zadeve pa krožijo naokoli ravno zato, ker se nikjer *uradno* ne objavi “tko pa tko je”, ampak moraš vse izvedeti iz raznih čenč, ki pa so nekatere resnične, nekatere pa pač ne… Namreč na strani inline zveze (ki pa je tudi edin način “komuniciranja” oz. posredovanja informacij s strani zveze – bohnedaj da bi bil kak bilten ali kaj podobnega) NIKJER niti ne piše, da SPLOH JE pokal, kaj šele KJE je…!

Kar se pa tiče same gradnje igrišča pa mi je točno vse jasno kako poteka, saj sem vse dni pomagal pri gradnji igrišča na Gradiantu (in potem poslušal folk ki se je pritoževal nad podlago, nad majavo bando itd itd. – in to v stilu “zakaj pa niste to tko pa tko naredil” – ja jebiga, pač nismo, bi pa ti prišel pa tako naredu), prav tako pa sem se že takoj javil da sem pripravljen pomagat pri postavljanju igrišča v portorožu, ko se je govorilo o tem…

Amm.. toliko za zdajle.. res brez zamere.. Lp.

ce zveza ne bi pozrla vs denar in ga rajs dala kej organizatorjem turnerjev, bi blo vse drugac.sj itak je pa vse tko k je blo (stare lopove so zamenal novi lopovi), sam da ta novi na leps nacin kradejo denar in na koncu vedno k je treba kej uredit izpadejo picke, k so tih al pa sam oblublajo.

kaj bi blo lepsega kot organizirat turner sred portoroza,pa ceprav bi blo treba dolocene stvari placat.take promocije k bi jo lahko dol nardil, je nikjer drugje ne morjo. k se bo zacel delat na promociji in trzenju lige, bojo prsli tud sponzorji k bojo prpravleni kej dnarja vlozit v ta šport in pomagat.

J#99- ne bran nobenga k so vsi isti na zvezi

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close