A kdo ve prosim pomagat
Kri je bila data na mikrobiologijo in ni revma pa so izvidi bili v redu… Bolečina pa ni bila skozi po celih stopali… Prvo začne na enem mestu pa par dni boli pol pa na drugem… Zdej trenutno kot da ni bilo nič… Nobene bolečine niti otekline… Otečeno je tudi tako bilo malo na enem mestu pol pa na drugem… V glavnem po stopalih do gležnja… Malo vneto je bilo pri prstih v obe noge… Jaz nevem če zdravnik ti neve povedat pa napotit kje kaj pa kako kdo pove… Naši gledajo po netu kaj ti je ko dobiš kakšen izvid…jaz nisem mogla verjet haha
Orposti ti se vidim ful razumeš kaj študiraš to Al kako
Na obali nimaš normalnega zdravnika… Uno ki je bilo dobro je že v penziji ostali pa so kot jaz… Googlajo in so nesposobni tak da vsi jamrajo pa se malo tolažim da nisem edina
Poglej po spletu in v lekarnah za boraksom, nabavi si MSM, DMSO.
S tem boš pozdravila vnetja, ki se ti dogajajo.
S prvim dekaš kopeli in tudi mažež, tudi z ostalima dvema. V boraksu je mineral bor, ta pozdravi tudi revmo, druga dva sta žveplo.
V kolikor je pritisk in ledvice normalen uporabi še magnezijev klorid. Za žez kožo, enako s kopelmi in pršenjem, vtiranjem.
Ali pojdi po morsko vodo in si noge v primerno ogreti doma redno namakaj v njej.
Nekaj let sem delala na fizio, nisem pa fizioterapevt.
Revma testi ni nujno, da so pozitivni. Pred potrditvijo preteče nekaj let lahko, ali pa jih potrdi šele zelo močno vnetje.
Waaler-Rose test je pri večini revmatoidnih bolnikov negativen.
(Po opisu je velika verjetnost, da se gre za revmo)
Posvet z revmatologom in s to boleznijo je v Ljubljani, Bolnica Petra Držaja. Na obali je nič od nič
Z vidika fth – vaje, protiedemska(proti otekanju) in protibolečinska terapija, seveda če so izključene bolezni srca in ledvic.
Več nasvetov sem dobila od tebe kot od zdravnika pa zarad tega uprasam… Ne stekam pa sploh kako sem dobila terapije za bolezen ki jo niso potrdili… Obala je bala se reče…edina rešitev pol ostaja če se povrne it privat ker za denar po moje vse naredijo…skoda naših zdravnikov in našega časa in čakanja da bi na koncu te samo pošiljali od vrat do vrat…
Hvala ti za nasvete in cas
Tako pač je…
Odnesla sem kar nekaj, saj sem bila s fizioterapevtko, ki je rada pomagala vsakemu pacientu, ki se je zoprstavila osebnim zdravnikom in jih z znanjem dala v kot, jim dokazala napake in šlamparije v odnosu do pacienta in napačnih diagnoz. Pa tudi kirurgom je bila kos ko so z operacijo zašuštrali pacienta, ali pa ko je tim kirurgov iz tujine obupal nad pacientom in slabo prognozo po operaciji do težje invalidnosti. Je bil zanjo to izziv, s terapijo je invalidna roka postala uporabna, prav tako noga. Verjemi, da taki ljudje so na cesti presrečni ko so bili invalidi in po terapiji funkcionalni in se leta in leta srečujejo ter živijo podarjeno življenje bolj polno naprej. Ko kirurg utihne in nima besed, kako je eni fizioterapevtki uspelo, kar je misija nemogoče.
Od takih se lahko le učiš, in nikoli ne nehaš strmeti za dobrim.
Srečno!