Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek A kdo ve, za kaj vse je zdrav Jagermeister ? Npr ?

A kdo ve, za kaj vse je zdrav Jagermeister ? Npr ?

A kdo ve, za kaj vse je zdrav Jagermeister ? Menda je zdrav… za kaj vse je recimo dobro ga malo popiti ?

Bojda naj bi bil za želodec, vendar pri mojem problemu z refluksom sploh ne smem piti alkohola 🙁 kar pomeni, da je jagermajster zdrav za nekaj drugega v želodcu, ne za zapiralko in kislino.

morda razkuži ?

A še kdo ve čemu je dober Jagermeister ? Narejen je menda iz najmanj 60 zelišč…

Hvala

nova
Uredništvo priporoča

mmmmmmm Jeger 🙂

čemu je zdrav Aredhel ?? To sprašujem.

zdrav je zato, ker spuče grlo, požiralnik, nah pa gre v dobro voljo :)))))

jeger je dober, če te tišči v želodcu (ker si se preveč nažrl ali pa kaj težje prebavljivega pojedel). Sej je v bistvu ene sorte grenčica. Je pa podobno “zdravilna” tavžentroža – sam da je jeger boljšega okusa, pa mal bolj skomercializiran.

Hehe 🙂 sorry…

Dostikrat rečejo, da je ok, če te “šraufa” ali pa kaj takega, če si zaprt naprimer.
Tako zdav pa ne vem, morda res za razkužilo telesa tako 0,03 na dan 🙂

a je dober za drisko, kakšen virus v prebavilih, ki ti drisko povzroča ?

za drisko je najbuljši brničovec, jeger pa za razkužt grlo

Hvala Štajer in ostali

Meni pomaga pri želodčnih težavah in ga ne zamenjam na nobeno drugo zdravilo!

Hja, glede na to, da je notri veliko zelišč, je zihr zdravilen… Če ga seveda jemlješ v pravih količinah (npr. 0,03 l na vsake toliko časa….)

Men so vsi takšni in drugačni zvarki na podlagi šnopsa in sploh vse žgane pijače zanič za kozlat. Do zdaj (50+) sem mogoče spila kake 3 viskije, drugega nič, ker mi že smrdi vse. Pa sem zdrava ko riba.
Seveda pa spijem kak dober vinček pri kosilu, poleti pivo, pa kakšne bolj sladke stvari imam tud rada (likerji, koktajli).

Uh, meni se je zelo zameril pred leti, no morda dve flaši res nista primerna količina…:)

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Uporablja se za zdravljenje alkoholizma. Zjutraj na tešče ga moraš en kozarček, potem pa po 2-3 po vsaki jedi in še dva vmes.

Kaj je z nekaterimi idioti tukaj no ?? Rekla sem, da me zanima, če je zdrav. Drisko imam že 1 teden, zdravnica pravi, da je viroza v zraku… pa mi je kolegica rekla naj kaj žganega spijem , da razkužim organizem..

Sicer ne pijem alkohola !!!
Lp

Ampak najbolj prijazna in vljudna pa nisi, ne?


Vidim, da si ga že vzela. Na zdravje!

Sama ga pijem proti želodčnim težavam, recimo po kakšnem rojstnemu danu, ko se človek preveč “nažere” vsega.

Pa ko sem na morju vsak dan en šluk za razkužit, to dela tudi moja mama pa drugačje sploh ne pije. Je pa res, da nikoli nisem imela kakšnih težav na dopustu ali potovanju.

” proti alkoholizmu “

nisem vzela ničesar, ti si pa očitno pobegnila iz Ljubljana Polje. Ah, ne skrbi. Saj te bodo spet najdli.

odličen je, ko te boli trebuh, kaj nagaja v želodcu, ženske težave, za drisko ne vem, probaj, škodvat ne more, jager je zame odličen…prehlad … škodvat ti ne more, edin, če ga ne boš spila ne vem koliko…dober šluk in že pomaga.

Za vsako bolezen rožca rase in cela paleta zdravilnih rastlin, je združena v eno čudovito celoto. 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Odgovor na objavo uporabnika
menda je zdrav, 18.11.2011 ob 16:31

Kaj je z nekaterimi idioti tukaj no ?? Rekla sem, da me zanima, če je zdrav. Drisko imam že 1 teden, zdravnica pravi, da je viroza v zraku… pa mi je kolegica rekla naj kaj žganega spijem , da razkužim organizem..

Sicer ne pijem alkohola !!!
Lp

če bi hteli karkoli razkužit, bi morali imet vsaj 40-50 PROCENTOV alkohola V KRVI. Crknemo pa že pri nekaj PROMILIH. Ljudski larifari, ki ga poznamo izključno samo Slovani!

Za drisko otrokom damo bobipalčke in kokakolo.

Ni zdrav in zan nič ni dober. Je pač pijača jagrov. Še en liker vrsti X-Y. Še noben alkohol nikoli ni pomagal ničesar prebavljati. Po raziskavah sodeč celo zavira prebavo. Same rastline so noter nametane vse povprek, da se celo izključujejo med seboj. Pol kile cukra na liter žganja pa tudi ni zdravilo za telo. Za nič ni dober razen za napit žensko, ker zaradi cukra in malo grenčice ne čuti takoj, koliko alkohola spije. Zato je tudi nevaren. Zdravega napije, ljudi s težavami pa opomni, da jih imajo. Vse od “šravfanja”, driske, zgače, itd. Glavobolj pa je že vgrajen serijsko. Strokovnjaki svarijo, da je alkohol v kombinaciji s sladkorjem najslabše kar lahko daš v telo. Dosti boljše je piti čista žganja, kot pa te likerje ali sladke mešanice pijač.

Odgovor na objavo uporabnika
Schildkrote, 18.11.2011 ob 22:38

Za vsako bolezen rožca rase in cela paleta zdravilnih rastlin, je združena v eno čudovito celoto. 😉

Schildkrote:

ja, ampak ne v alkoholni “tinkturi” s 40% promila  🙂

 

Folk se samo zgovarja(te) na “zdravilne rožce” v alkoholu-pa če je to domača rcnija al pa komerciala ala Jaegermeister, Cynar, Tauxsentkraut ipd……, da ga lahko tankajo(te), da so/ste omotični in omamljeni od učinka alkota 🙂

 

Če bi bil alkohol zdravilen in  učinkovit, bi ga dohterji predpisovali na recept… Vse ostalo je pa kamuflaža in bla bla bla bla – ljudska vraža zato, da se ga lahko pije pod pretvezo.

New Report

Close