a kej na razprodajah kupujete
Kriptovalute v primerjavi z delnicami nimajo neke notranje knjigovodske vrednosti, ki bi zadržala njihov padec na neki razumni meri.
BTC lahko pade do kamorkoli in se znajde v Januarju na 3000 (vse samo za primer, ne v napoved)
Potem se popravi do konca leta na 6000 in tako naredi 100% donos v letu 2018. Kdo ne bi bil s tem zadovoljen?
Pomembno je samo kupiti blizu dna, pri trgovanju je pomembna denarna rezerva, in načrt, ki se ga držimo do konca. Če nimamo denarja za nakupe na spodnjih nivojih je strategija trgovanja zastavljena narobe.
Kripto niso obveznice, ki jih kupimo za 3 ali 15 let, jaz mislim, da je treba spremljati ves čas in hitro ukrepati, po vnaprej pripravljenem načrtu. Kar tudi pomeni realizacija dobičkov, kadar se pojavijo.
seveda bo šel, a ne vidiš da ICOti vsi sprejemajo samo ETH, odkar so na velikem pohodu, ETH raste 🙂
Če ga mačke niso mogle rešit 🙂
Jaz sem se odklopila – ni druge. 🙂
[/quote]
si v minusu prodala?
jaz sem optimist, ko mine kitajsko novo leto bo šlo gor, upam da še prej. Kitajci so mal prodajal, potem pa vsi v paniko. Težava je, ker gredo ljudje notri iz napačnega razloga.
se strinjam, da še ni na dnu. Sem jih prodal z izgubo in bom čakal vsaj do 5K€. Tale rolokoster ni za mene☺
[/quote]
5k€ bi pa tudi mene udaril 🙂
Nisem prodala – odklopila sem se od medijev. 🙂 Nehala gledat tečajnico.
[/quote]
prehitro berem, pa narobe vidim, preveč številk zadnje dneve, mogoče je čas, da se odklopim tudi jaz 🙂
Na 769 se mi je preko noči, ko vsi pošteni investitorji spimo, kupilo kar samo od sebe nekaj ETH. Ves čar odprtih naročil. Še na 650 je treba počakati.
Sicer pa, običajno zadostuje, da se spremlja gibanje BTCja, skoraj vsi ostali mu trendovsko sledijo.
Nizek BTC, nizko tudi vse ostalo. Potrebe po šopku različnih valut skoraj ni, samo denar se drobi. V to drobljenje verjamem tudi v globalnem smislu, Zaradi preveč možnosti vlaganja pada podpora posamenznim valutam, investitorji pa begajo iz ene pozicje v drugo, v iskanju projekta, ki bo naredil 300% v plus, ne v minus.
Uspešen trgovalni dan želim vsem.
Dejansko je še slabše kot pred osmimi urami. Kriptotrg izgublja privlačnost, ker večina neizkušenih kupcev najraje kupuje, ko je rast in po možnosti na vrhu, tik pred popravkom navzdol. Posledično gre še hitreje navzdol. Dna ni, to niso delnice, niti redne valute, kjer bi intervinirala CB 🙂
Šalo na stran, v resnici padajne porodi samo padanje, ker pri temu hudiču nimaš nobene notranje vrednosti na katero bi se lahko uprl.
Osebno bom sicer še kupoval, in tako načel rezervo št. 3 🙂 Resnično se moram zadrževati, ker če se nahajamo pred dolgoročnim medvedom, je vsak nakup prezgodnji in predrag.