Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A lahko………

A lahko………

……….fotko ene izmed vas,za ozadje na monitor prpopam?
;-))))))

Dovolim .
Mirne duše .

( itak ni moja , hehe)

Si ziher?
;-)))

Moje ne … si jo imel že preveč časa tam … :))))))))))))) ;)))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

hhah lahko frend….samo v celi velikčini…da mi ne bi kakšen del odrezal…..

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

A bi ti meni en update mailala?Pol sploh ne bi več vprašal za kaj druzga!
😉

Do zdaj sem imel en tak huge jošk na monitorju…..zdej bi rad imel pa še enega..;-)

Sej sem ti včeraj poslala pet slikic … A ni dovolj???? Postajaš že rahlo prezahteven … … …

;))))))))) :)))))))))))))) :-***

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hvala za včeraj!!!!!Sam tisto ta lepše je blo pa skrito..:-(((

Ne ne smeš!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ti pa prvo fotko pošlji…pol se bom pa odločil,a sploh prideš v četrtfinale!
;-)))

Eh eh eh … tisto ta lepše imaš tako ali tako vse nekje v arhivu … tko da nestoj se zdej delat tako nedolžnega … ;)))))))) :))))))))))))

Lp, Bgv

Jest nč ne vem!A si me zamenjala s kom?
Pa pošlji še meni,no!
😉

Aha aha … … … :)))))))))))))

A ja … ma neeeeeeeeeeeeee … sej nisi ti tisti, ne, ki sem mu pošiljala une fotke … ma je … une med ta gole pa to … :)))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))

Lp, Bgv

ŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
Pliz!
🙂

A ti mene en mal…ne zezaj, ker bom napisala resnico!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Mhm … ja ja … gvišno … :))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Pa napiši!In da vidimo potem reakcijo?
;-)))

resnico??????

katero…da te favorizira..hihihi..in si preskočila osminofinala…..hahahah

ufff to pa je protekcija…

leta letijo - iščem stevardeso.....

Dej no!A se pustiš prosit!Veš,da moram mal osvežit monitor…pa ker je nate že navajen…bi bilo fajn s še kakega drugega kota fotko,no!
Cmoka!da se en mal prikupim!
😉

Nič ne favoriziram!Prvo fotke poslat…pol te pa lahko še v komisijo povabim,da se odločiva za ta lepšo!
😉

Z drugega kota fotko sem ti včeraj poslala … … tko da … … … ha.

Sam ne no … Da ne bodo druge pupe lubosumne morš kako drugo dat zdaj si za ozadje … … ;))))

Lp, BGv

ČE PA NI NOBENA TOLK KORAJŽNA IN FEJST…..KOT TIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
:-))))))))))))))))))))))))))))))

Garantiram, da je una slika..original..ji ni enake..in bi jo dal ti takoj na ekran..sam ce bi upal;))! Evo tko..pa ne zezaj me vec, ker ves , da si upam!!!

Pri Cigotu Brajdiču prisegam,da od Sončija nisem dobil nobene fotke!
😉

New Report

Close