Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A lahko prosim za besedo?!

A lahko prosim za besedo?!

Hvala.

Pejte se solit.
Kaj res ni nobenega tukaj???

koga pa bi rabila???????????

mucika moja…….kaj te nisem dobro po—————-hihihi

daj no še malo, pa bova skupaj………….samo govoriti ne boš mogla……hihihi

kak si danes……..
to, da si razdražena, že čutim……a lčahko kaj pomagam……

cmokeca

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ja……….jaz sem se tudi ustrašla, da ni nobenga……..Evo…..zdaj smo že trije…..Še kje kdo???

zvezdica……

saj bi meni tudi tak ustrezalo……

lp

A v troje???

Kok sem dnes?!
Hm, zrihtana….. zaradi nekega praznovanja….:-))))
A da ne bi mogla govoriti??? Uuuu, težka bi bila…..
Če ne govorijo moja usta, pa se kdo drug oglaša….:-)))
Cmoka, Razo.

NEEEEEEEEEEEEEE….STOJE…….

HIHIIHIH

zvezdica, si kaj moja….

Čist eno pikico…………he,he,he…………

Ej..malo diskretnosti prosim, saj ni vazno, da vsi izvemo, kako sta uzivala, eja…pšššššššš, dajta tole na mejlček, ce ne bom se ljubosumka…in kdaj bo spet najin Bledek…lump si in pika!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ja sonči……………

a ti mi ga pa lhko sereš z drugimi……..
jest moker do kolen…ti pa druge zičaš……..

samo nekaj mi zaupaj…lahko na meilček ali pa tak……

TI A PA JE TALE NAŠA PUPI ŽVERCI VREDNA GREHA???????????!!!! hihiihihi…..mislim vredna mojega zanimanja….hihihiihihihi

veš sem se že parkrat nasanko, ko sem mislil kaka potička je na oni strani…..pol pa same piltke v laseh…….vauuuuuuuuuu……

no kaj je sedaj….greva na Bledek….sedaj ko sem te spet omrežil……saj se bova vmes malo na odstavnem pasku počivala……hihiihihi….

lp

Zakaj si pa tako siguren, da bi vsaka ravno TEBE marala?! Kaj si narcis???
Eh, narcise so že zdavnaj odcvetele……hehehehehe!

veš, da sem jaz vredna greha in Žverčka je moj k….k, to pomeni, da je greha vredna tudi ona;))…ja Bled caka…popoldne bo samo najin, ostalo bolj hot, pa imas na mejlcku…cmoka dragec, se cutiva…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ah no…če se ne bomo kregali….bo za vsako dovolj……………..

bega me edino to…..A BOSTA OBE MORALE SKUPAJ PRITI……NAMREČ SEM ZAHTEVENNNNNNNNNNNNNNNNNNN………

hihiihihihihiihihi….

lp

vauuuuuuuuuuu dovolj……..tudi s pikico se je žačelo v tvojem trebuščku……….

pa-pa

A na Voklem?
;-)))
Sp

aha, zelis si obe naenkrat…ne vem, Žvercka je zlo ljubosumne sorte…ne, bo kar vsaka posebej…;))

ne tam v enem gozdicku,hihihi

a žverčka, da je ljubosumna…uff..kak sem šele jaz..ta hip….

pa kaj, če je ljubosumna je tudi VROČA………..saj veš, kaj je treba , da strast podžhe in NORIMO VSI………

Aha, da ne bom sedaj tud jaz ljubosumna, kako pa ves, da je moja Žverčka vroča, mater ej, dedci vsi ste enaki, samo varate na vsakem koraku, nic grem jaz raje tja, kjer me cartajo in so vsi tako moji in ne VARAJO!!!

poljubcek in kar sam bodi od zdaj naprej tam na Bledu…Jaz zelim vse ali nic, ti to se ni jasno;))!!!

Bom špegu,kr jest sem po naturi Voyeur!
Cmoka
Sp

zvezdicaaaaaa ma ne tko govort prosim ej malo kulture:))))))

/

New Report

Close