A lahko prosim za besedo?!
Ej..malo diskretnosti prosim, saj ni vazno, da vsi izvemo, kako sta uzivala, eja…pšššššššš, dajta tole na mejlček, ce ne bom se ljubosumka…in kdaj bo spet najin Bledek…lump si in pika!!!
ja sonči……………
a ti mi ga pa lhko sereš z drugimi……..
jest moker do kolen…ti pa druge zičaš……..
samo nekaj mi zaupaj…lahko na meilček ali pa tak……
TI A PA JE TALE NAŠA PUPI ŽVERCI VREDNA GREHA???????????!!!! hihiihihi…..mislim vredna mojega zanimanja….hihihiihihihi
veš sem se že parkrat nasanko, ko sem mislil kaka potička je na oni strani…..pol pa same piltke v laseh…….vauuuuuuuuuu……
no kaj je sedaj….greva na Bledek….sedaj ko sem te spet omrežil……saj se bova vmes malo na odstavnem pasku počivala……hihiihihi….
lp
veš, da sem jaz vredna greha in Žverčka je moj k….k, to pomeni, da je greha vredna tudi ona;))…ja Bled caka…popoldne bo samo najin, ostalo bolj hot, pa imas na mejlcku…cmoka dragec, se cutiva…
Aha, da ne bom sedaj tud jaz ljubosumna, kako pa ves, da je moja Žverčka vroča, mater ej, dedci vsi ste enaki, samo varate na vsakem koraku, nic grem jaz raje tja, kjer me cartajo in so vsi tako moji in ne VARAJO!!!
poljubcek in kar sam bodi od zdaj naprej tam na Bledu…Jaz zelim vse ali nic, ti to se ni jasno;))!!!