Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A lahko tudi jaz nick zamenjam?

A lahko tudi jaz nick zamenjam?

Nekdo,ki mi kar veliko pomeni….mi je danes ža dva ali trikrat rekel…pizda!
Pa se mi tolk lepo zdi,da bi najbrž kar to bil.
Kaj pa vi klapa mislite?saj med Sp-jem in pizdo pravzaprav ni tako velike razlike,al pa?
Sam al bi bil z velikim P al z malim…to me zdaj malo muči!?
Hvala za idejo žabi!
Kako je lepo imet prijatelje!

ne seri!!!

A si v koaliciji?
🙁

s kom :)?

hej.. zarad mene ga lahko samo.. dej ne bod pizda noooooooooo :)))))))))))))

Potrditev!zdej,ko mi pa najstarejši kštron naših dveh forumov potrdi,da sem pizda…bom počasi začel koalicijska posvetovanja o spremembi nicka.
Sam se mi zdi,da bo Pastir zatrokiral!?
😉

Pa a si še na šihtu…al že domaa nimaš kaj za počet?

pa tko sem lepo te prosu… da ne bit … pizda…. no ampak jest ti ne morem braniti a ne :))))))))))))))

Ja Sp.. sem že na šihtu.. .če bi bil doma, bi imel v rokah žepni priročnik o pravu in študiral, ker.. drug teden mam izpit 🙂

Bodi raje kaco…ti bolj pase;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

to mi deli…se samo podpisem…bravo Jani si ze moj…ne seri pa tko rada napisem…hihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Daj no…si tko moj-moj…ko si sprevržen do konca…

Če ne bi minutaže oddaje tvojih postov gledal,bi zdej napisal nekaj takega…….da tu ziher ne bi bilo več dveh osebkov!
😉
Aha,drek,kr te mam rad….pismo ne morem bit taka pizda,kot so me danes poimenovali…………

Sp….pejdi se oprirat, pa boš sam videl….al boš bolj velika al bolj mala pizdica :)))))))))))))))))

ma on bo vedno velika…pa ne pizda…ampak cenzura…hahaha…te drkam Sp…kot ti mene..le cakaj se…da vidis kaj se sledi…je tko lepo…bit…no saj ves kaj…tvoj prijatelj…no prijateljica, aneda…cmoka!

In ti pol mene fakal,kaj?
:-)))))

hehehhe

a boš potem pizdosvrško????????????

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

hahahaha :)))))))))))))))))))))))))))))

To bi bilo pa ta pravo!!!!V pizdu svršio!
razo,ali kaj fakaš in zakaj ja?
;-))))

HEHHEHE…
MA DAJ PICNIK……….JIH BOVA OBDELALAA…..DA BODO RITI SKOZ IN SKOTZ NAMAKALE……

LP

leta letijo - iščem stevardeso.....

kaksna korajza je pa tole danes…sibaj…

New Report

Close